nesretna pop princeza

Britney Spears prekinula šutnju i rekla što misli o dokumentarnom filmu o sebi: 'Plakala sam dva tjedna'

31.03.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Dokumentarac o životu pop princeze naslovljen 'Uokvirivanje Britney Spears', 39-godišnja je pjevačica prvi put komentirala u utorak na svom Instagramu, u podužoj objavi uz video na kojemu pleše uz pjesmu Aerosmitha 'Crazy'

'O mom se životu uvijek nagađalo... doista cijeli moj život je promatran i prosuđivan!!! Zbog zdravog razuma svaku večer svog života moram plesati na Stevena Tylera da bih se osjećala divlje, ljudski i živom. Cijeli sam život izložena nastupima pred ljudima. S mojom stvarnom ranjivošću, jer su me uvijek osuđivali, vrijeđali i sramotili u medijima, a rade to i danas, potrebno je jako puno snage da se vjeruje svemiru', piše Britney Spears i dodaje da iako se svijet neprestano vrti i naši životi idu dalje, kao ljudi smo i dalje osjetljivi i krhki.

Potom se osvrnula na dokumentarac The New York Timesa o svom životu koji je objavljen na Huluu 5. veljače.

'Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam o njemu vidjela, postidjela sam se svjetla u kojem sam prikazana. Plakala sam dva tjedna i još uvijek ponekad plačem. Činim sve što mogu sa svojom vlastitom duhovnošću i sa samom sobom kako bih pokušala zadržati svoju radost, ljubav i sreću. Ples mi svaki dan donosi radost. Nisam ovdje kako bih bila savršena... savršeno je dosadno... Ovdje sam da prenesem ljubaznost.', napisala je Britney Spears.

Porijeklom iz Louisiane i majka dvojice sinova, Prestona (15) i Jaydena (14) koje je dobila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, Britney je u dokumentarcu prikazana kroz prizmu njenih uspona i padova u odnosima s medijima. Njeni su obožavatelji 2019. pokrenuli javnu kampanju #FreeBritney, nadajući se da će je osloboditi u pravnoj bitci s ocem Jemiejem Spearsom koji ima skrbništvo nad njom.

  • +42
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Prijatelji i obitelj pjevačice, otkrio je izvor u veljači za Us Weekly, imali su podijeljene reakcije na dokumentarac 'Uokvirivanje Britney Spears', a nakon emitiranja mnoge su joj poznate osobe, uključujući Paris Hilton, Miley Cyrus i Chloe Grace Moretz, pružile podršku.