Crystal Hefner

Hefnerova udovica otkrila što se događa iza zatvorenih vrata Playboyjeve vile

08.07.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Memoari su postali omiljeno štivo, a stvarnost toliko bizarna da mašta ponekad nije ni potrebna. Shvativši da je njezina priča vrlo zanimljiva te može poslužiti kao inspiracija mnogim djevojkama, udovica Hugha Hefnera najavila je nove memoare koje će objaviti u siječnju 2024, a planira biti iskrenija no ikad

Na Silvestrovo 2012. godine tada 21-godišnja Crystal Hefner postala je supruga najpoznatijeg Playboya na svijetu, 60 godina starijeg Hugha Hefnera. Hefner je tada spasio Crystal iz mračnog razdoblja njezinog života, a ostali su zajedno sve do njegove smrti. Ipak, pet godina nakon smrti odlučila je progovoriti o životu u carstvu Playboya te otkriti sa čime se sve morala suočiti.

Iako se život na tako visokoj nozi smatrao luksuznim, Crystal je spremna progovoriti o mračnoj strani Playboyjeve vile, o toksičnom okruženju, mizoginiji i objetivizaciji s kojom se susretala svakodnevno.

Priznala je da je u prošlosti lagala o svojim pravim osjećajima i stavovima kako bi zaštitila pokojnog supruga, ali sada je odlučna u tome da otkrije pravu istinu.

DailyMaily otkrio je da će knjiga razotkriti kako je Hefner upravljao životima svojih djevojaka sa strogim pravilima o svemu, od njihovog izgleda do policijskog sata. Sve djevojke, uključujući i Crystal bile su prisiljene natjecati se s drugim ženama za svoje mjesto u visoko hijerarhijskom sustavu.

Plavokosa ljepotica rekla je da je godinama snosila posljedice činjenice da je bila jedna od Hefnerovih djevojaka te da su ljudi uživali u ismijavanju nje i ostalih mladih žena što je dodatno umanjilo njezino samopouzdanje.

'Moja veza i brak s Hughom Hefnerom bili su vrlo komplicirani. Bilo je to mjesto u kojem sam se, bez obzira na to kako su me tretirali, uvijek osjećala kao da ga moram zaštititi, zbog čega do sada nisam podijelila svoju priču. Otkad je preminuo, morala sam mnogo istraživati ​​sebe. Morala sam saznati tko sam, a da mi se to ne diktira. Morala sam ne samo pronaći svoj glas, već i naučiti kako koristiti taj glas. Moja je knjiga svjedočanstvo o snazi ​​vremena, procesuiranju svega kroz što sam prošla i prihvaćanju moje istine', rekla je Crystal koja je nakon Hefnerove smrti pronašla sreću u Netflixovoj zvijezdi Ryanu Malatyu.

  • +5
Crystal Hefner Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia