Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Brak im je visio o niti, a umjesto da se razvedu oni su se ponovno zaljubili

17.09.2023 u 18:30

  • +9

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Sylvestera Stallonea podržala njegova supruga, Jennifer Flavin, tijekom premijere njegovog dokumentarca 'Sly' koja je održana tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu

Slavni 77-godišnji glumac i 55-godišnja supruga držali su se jako blizu jedno drugome dok su pozirali fotografima na crvenom tepihu. Glumcu, koji se nedavno susreo i s papom Franjom tijekom putovanja Italijom, a crvenom tepihu pridružilo se nekoliko drugih slavnih imena, uključujući Dona Herzfelda, Rebeku Chaney i njezinog brata Franka tijekom premijere.

Za izlazak na crveni tepih Stallone je odabrao tamnoplavi sako i odgovarajući par uskih hlača, a stajling je završio s tamnom košuljom i kožnim cipelama. Glumac se nije odvajao od svoje supruge Jennifer Flavin koja je blistala u modernoj haljini od crne čipke.

Inače, slavni par sada proživljava svoju drugu zaljubljenost i, očito, uživaju više no ikada. Iako danas djeluju vrlo skladno, a Sylvester nerado ispušta ruku svoje Jennifer, par se prije samo godinu dana zamalo razveo nakon 25 godina braka.

Prošlog ljeta slavni Rocky je prekrio pompoznu tetovažu svoje supruge na desnom ramenu, a koju je oslikao svega nekoliko dana ranije. Na mjesto gospođe Jennifer došao je voljeni kućni ljubimac, pas koji je s njim glumio u dva nastavka filma 'Rocky'. Nakon toga počele su se samo nizati vijesti koje su nagoviještale gadnu brakorazvodnu parnicu. Međutim, Sylvester i njegova 23 godine mlađa Jennifer s kojom ima 3 kćeri, uspješno su prebrodili krizu te danas žive čistu romansu.

  • +4
Sylvester Stallone u Vatikanu Izvor: EPA / Autor: VATICAN MEDIA HANDOUT