povratak korjenima

Sylvester Stallone u posjetu papi Franji: U Vatikan stigao s cijelom užom i širom obitelji

08.09.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca, poznat po ulozi Rockyja Balboe, vratio se u Vatikan, ovoga puta na privatnu audijenciju kod pape Franje. Na odmor u Italiji stigao je sa svojim bratom, suprugom Jennifer i njihove tri kćeri kako bi ponovno prigrlili svoje korijene

Upravo su ovih dana Sylvester Stallone i njegov brat Franck Stallone, poznati glazbenik, dobili počasno državljanstvo Gioia del Colle, u pokrajini Bari, odakle im je djed koji je ondje živio prije nego što je emigrirao u SAD.

Sa sobom je donio i veliki pomalo zahrđali ključ objekta u kojem je bio brijač, koji im je ostavio prije nego je umro, a obitelj Stallone ga čuva kao svojevrsnu relikviju. Glumac je također bio u Vatikanu prošle godine.

Tada je objavio svoje iskustvo na Instagramu, podijelivši sliku na kojoj drži više privjesaka ključevima tvrdeći da može otvoriti sva vrata u Vatikanu. 'Vrlo rijedak i poseban trenutak. Bilo mi je dopušteno držati ključeve koji otvaraju sve vrata u cijelom Vatikanu. Uključujući i Sikstinsku kapelu', napisao je u svom opisu i dodao: 'Naravno da me ne bi ispustili iz vida s ključevima Ne krivim ih!', poručio je. Tada je bio u Italiji promovirajući svoju novu emisiju na Paramount +, 'Tulsa King'.

  • +4
Sylvester Stallone u Vatikanu Izvor: EPA / Autor: VATICAN MEDIA HANDOUT

Ovaj put je, čini se, došao od pape samo kako bi zamolio poseban blagoslov, a možda i kako bi demantirao vijest o razlazu sa suprugom Jennifer Flavin, s kojom je 25 godina u braku.

  • +3
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia