ZALJUBLJENI PAR

Brak im godi: Meghan i Harry prvi put u javnosti nakon vjenčanja

22.05.2018 u 17:48

Bionic
Reading

U subotu su bili glavne zvijezde, a čini se kako su tu ulogu preuzeli i danas kada se u Buckinghamskoj palači slavi 70. rođendan princa Charlesa. Princ Harry i vojvotkinja Meghan stigli su dotjerani i sretniji no ikada i izazvali pravu senzaciju među okupljenima

U vrtovima Buckinghamske palače u Londonu slavi se 70. rođendan princa Charlesa na kojem se okupila cijela obitelj, dragi prijatelji, ali i brojni suradnici i humanitarci koji su usko vezani za budućeg kralja. Među tisućama okupljenih najviše su se očekivano istaknuli novopečeni supružnici princ Harry i Meghan Markle čije je vjenčanje još uvijek tema broj jedan.

Vojvode od Sussexa kao i uvijek do sada oduševili su svojim pojavljivanjem, što u modnom što u ljubavnom smisli. Nisu se odvajali jedno od drugoga i tako još jednom dokazali kako su zaljubljeni do ušiju.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Lijepa 36-godišnjakinja i ovoga je puta uspjela briljirati odabirom garderobe. Bilo je ovo ujedno i njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkako su izmijenili vjenčano prstenje u subotu 19. svibnja u kapelici dvorca Windsor. Njihovo vjenčanje pratilo je, kako se navodi gotovo 30 milijuna ljudi diljem svijeta.

Lijepa vojvotkinja od Sussexa nosila je elegatnu prljavobijelu 'Flavia' haljinu 'A' kroja i prozirnih dugih rukava londonskog brenda Goat koju je začinila tradicionalnim engleskim šeširom britanskog dizajnera Philipa Treacyja i satenskom torbicom brenda Wilbur & Gussie.

Novopečeni supružnici uspjeli su iz prvog plana maknuti slavljenika princa Charlesa, koji danas slavi svoj okrugli rođendan i to čak šest mjeseci prije pravog rođendana. Naime, Charles je rođen 14. studenog, no palača je odredila da se slavlje održi upravo krajem svibnja. Kao glavni razlog navode se vremenski uvjeti koji su u proljeće u Londonu idealni za vrtne zabave.

Službene fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Alexi Lubomirski / Press Association / Pixsell

Na slavlje su pozvani i svi članovi humanitarnih organizacija kojima je na čelu princ Charles, pa se spekulira da će danas u palači biti otprilike 6 tisuća uzvanika. 'Charlesu nije najugodnije na tako velikim proslavama stoga nije htio biti u centru pažnje, zato je ovu priliku iskoristio i kako bi se zahvalio svojim suradnicima na dugogodišnjem trudu koji su uložili u zaklade', rekao je za britanske medije jedan od bliskih izvora.

  • +2
Princ Charles s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga danas će se snimiti i novi službeni obiteljski portret, a kraljica Elizabeta II. dala je navodno izraditi i kovanice od 5 funti s likom svoga sina princ Charlesa. Pravi rođendan u studenom će se obilježiti u nešto intimnijoj atmosferi uz najuži krug obitelji.