nimalo bezazleno

Zbog javne podrške Palestini Gigi Hadid i njenoj obitelji prijete smrću

17.10.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Nakon što je slavni supermodel Gigi Hadid, ali i njezina obitelj, poslala javnu podršku Palestini, počele su stizati prijetnje smrću, zbog čega su morali mijenjati i telefonski broj

Prema pisanju Daily Maila, Gigi Hadid i njezina obitelj ovih su dana primili brojne prijetnje smrću i to nakon što su javno poslali podršku Palestini. 28-godišnji supermodel, koja je po ocu Mohamedu Hadidiju, Palestinka posljednjih je dana bila glasna na društvenim mrežama zbog sukoba Izraelaca i Palestinaca, a to se, očito, pojedincima nije sviđalo.

Dapače, nije se svidjelo ni izraleskoj vladi, koja je osudila njezinu podršku palestinskom narodu. Budući da prijetnje smrću, koje su počele pristizati između ostaloga i telefonom, nisu nimalo bezazlene, Gigi Hadid i njezina obitelj bila je prisiljena poduzeti prve korake.

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju

Gigi, Bella, Anwar i njihovi roditelji Yolanda i Mohamed Hadid promijenili su brojeve telefona, kako im prijetnje više ne bi mogle biti upućene telefonski. Naime, njihovi su privatni brojevi namjerno pušteni u javnost, zbog čega su se našli u dodatnom problemu.

A osim telefonom, zastrašujuće prijetnje smrću pristižu mailom, ali i putem društvenih mreža. Cijela situacija nije nimalo bezazlena.