ZAMRZNUT U VREMENU

Brad Pitt kao da nimalo ne stari; zbog novih fotografija tepaju mu da je kao Benjamin Button

03.07.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Ovih dana holivudski glumac boravi u Francuskoj, gdje s kolegicom Karinom Beuthe snima novu reklamu za DeLonghi, čije je zaštitno lice već godinama

Do dana kada će na rođendanskoj torti puhnuti u čak 60 svjećica, čime će zakoračiti u sedmo desetljeće života, ostalo nešto malo više od pet mjeseci, Brad Pitt izgleda bolje nego ikada.

Paparazzi su ga usnimili tijekom snimanja nove kampanje za DeLonghi u Francuskoj, koju snima s glumicom Karinom Beuthe, a sve je objavio britanski DailyMail.

Ekipa je snimljena u vinogradima regije Var, na Francuskoj rivijeri, a Brad Pitt izgledao je poput dječarca u bijeloj raskopčanoj košulji i bijelim hlačama. Njegova kosa ponovno je skraćena, kao u danima najveće slave, a tu je i njegov prepoznatljiv osmijeh.

DVOJE NEDOSTAJE

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

No, ono što je svima zapelo za oko je da 59-godišnjak izgleda bolje no ikada. Dapače, mnogi su ga usporedili s filmskim likom kojeg je utjelovio 2008. godine. Riječ je o filmu 'Neobična priča o Benjaminu Buttonu' i istoimenom liku koji stari unatrag.

U filmu se Brad Pitt rađa kao starac, a što ide stariji, postaje zapravo mlađi, da bi u krajnjoj starosti bio ponovno beba. A čini se da je sličan proces starenja holivudski zavodnik ostvario i van filmskog platna.