25 godina ljubavi

Bračna idila u Hrvatskoj: Pogledajte kako Brena slavi suprugov rođendan

24.07.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Nakon što je uživala u ljepotama francuske obale Lepa Brena je doputovala u Hrvatsku te nastavlja s odmorom. Pjevačica uživa na moru, a sa suprugom Bobom Živojinovićem proslavila je i njegov 54. rođendan, čestitavši mu i preko društvenih mreža

'Ljubavi, sretan ti rođendan! Volimo te!', napisala je Brena svom suprugu Slobodanu Živojinoviću, s kojim je u braku već 25 godina.

Boba danas slavi 54. rođendan, a kako donosi Blic, supružnici dan provode u kupanju i uživanju u miru, tišini i odabranom društvu. Slavlje će prirediti kad se djeca, 22-godišnji Stefan i 16-godišnji Viktor, vrate s odmora.

Najdirljiviju poruku Boba je dobio od sina iz prvog braka, Filipa, kojeg je pjevačica prihvatila kao rođenog sina.

Srecan rodjendan velikom coveku i najboljem ocu, tati i prijatelju... Volimo te najvise na svetu!!! ❤

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Pjevačica i nekadašnji tenisač jedan su od najskladnijih bračnih parova na sceni.

'Boba je u našoj kući inicijator, pokretač svega. Uz njega sam ušuškana i osjećam se vrlo sigurno, onako kako se prava žena treba osjećati pored pravog muškarca. Imamo neke trenutke koje dijelimo samo nas dvoje i u kojima istinski uživamo. To je uvijek u četiri zida i četiri oka', izjavila je Brena ranije.

Njihova ljubavna priča počela je 1986. godine, a oboje često ističu kako su imali dojam kao da je sudbina odlučila da se sretnu baš tada. Upoznali su se nakon premijere prvog dijela filma 'Hajde da se volimo' u Domu sindikata u Beogradu, a susretu je kumovao Brenin menadžer Raka Đokić.