pokazala dekolte

Lepa Brena u kupaćem kostimu: Žari i pali i u šestom desetljeću života

17.07.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Da i danas postoje bezvremenske ljepotice, dokazuje i Lepa Brena. Svakog ljeta fotografira se u kupaćem kostimu da svima pokaže kako joj godine ništa ne mogu. Svojim obožavateljima pokazala je koliko uživa u Monaku u provokativnom izdanju

Lepa Brena je nakon brojnih nastupa i poslovnih obaveza otputovala na odmor. Pjevačica se od vrućine beogradskog asfalta sklonila na jednu francusku plažu. Nakon cjelodnevnog kupanja i sunčanja opustila se u restoranu te se rashladila uz čašu šampanjca.

Pozirala je tako da su u prvi plan došli njezini atributi pa su joj fanovi poručili da je vrijeme stalo za nju kada je fizički izgled u pitanju. Iako ima 56 godina, izgleda kao prava bomba, a jednodijelni kupaći, koji je potpuni hit ovog ljeta, odlično joj pristaje.

Pjevačica je ostala vjerna svom stilu te se odlučila za neobičnu ljetnu zelenu boju.

Brena godinama sustavno radi na svom fizičkom izgledu. Poznato je to da redovito vježba. 'Ono što sam pronašla, što me relaksira u životu i mom tijelu daje apsolutnu snagu jest joga. Preporučujem je svakome tko ne voli trčati i velike fizičke aktivnosti. Važno je da uskladite svaki pokret s disanjem. Nakon sat vremena vježbanja osjećate se božanstveno', izjavila je ranije.

🌹💪🥂😍

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Uzivanje🌹👍

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on