SVI NA OKUPU

Božićna čestitka obitelji Kardashian West oduševila preko sedam milijuna ljudi

14.12.2019 u 08:53

Bionic
Reading

Poput kraljevskih ili predsjedničkih obitelji, neke slavne osobe imaju običaj okupiti svoje najdraže na profesionalnom fotografiranju kako bi nastala božićna čestitka cijelome svijetu. Ovih dana to je učinila reality zvijezda Kim Kardashian i oduševila cijelu vojsku obožavatelja

Božićne čestitke u obliku obiteljskog portreta postala su već tradicija u SAD-u, pa je ovih dana svoju fotografiju odlučila napraviti obitelj Kardashian- West.

U pomno planiranim stajlinzima u nude bojama, pretpostavlja se odjeći modnog brend repera Kanye Westa, šesteročlana je obitelj pozirala na stepenicama svoje grandiozne vile na Beverly Hillsu.

Slavni reper preferira minimalizam, jednostavne krojeve i nenametljive boje, pa su ovogodišnje čestitke u tom stilu, kojem se prilagodila nekad vrlo osebujna reality zvijezda Kim Kardashian.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Slavna mama ponosno je pozirala uz svih četvero mališana, koji su nabacili široki osmijeh za fotografiju koja je potom obišla svijet.

Dok je Kim u naručju držala sedomjesečnog sina Psalma, pored nje su se smjestili najstarija kći Nort i sin Saint, a tata Kanye ponosno je u svom krilu smjestio kćerkicu Chicago.

View this post on Instagram

Chicago in Tokyo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iako svake godine uoči blagdana obiteljsku fotografiju napravi širi krug obitelji, javnosti prepoznatlji po sestrama Kardashian- Jenner, ovoga puta najpoznatija sestra Kim odlučila je u centar pažnje staviti svoju obitelj.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: RAAK/JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia