IPAK JE ONA KRALJICA

Božić u kraljevskoj obitelji ove će godine izgledati potpuno drugačije, a sve zbog Camilline pozivnice

22.11.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Sin i kći kraljice Camille, kao i njezinih petero unučadi prvi su put pozvani na Božić u Sandringham te će se tamo pridružiti ostatku obitelji u božićnom slavlju

Iako je Charles oženio Camillu 2005. godine te je ona otada službeno član obitelji, njezina djeca nikad nisu dobila pozivnicu da Božić provedu s majčinom novom obitelji. Međutim, stvari se sada mijenjaju i kraljica će ovaj Božić proslaviti sa svojim sinom i kćeri koji će se pridružiti ostatku kraljevske obitelji.

Kako prenosi DailyMail, ovogodišnji popis gostiju radikalno je izmijenjen te se sada na njemu nalazi i obitelj aktualne kraljice.

Osim Charlesovog starijeg sina Williama i njegove obitelji, konačno će za istim božićnim stolom sjediti i Camillina djeca koja se navodno sjajno slažu s ostatkom kraljevske obitelji. Osim toga, Charlesovi unuci i Camillini unuci približno su jednakih godina pa će se i oni moći povezati.

od dosade do zabave

Najslađi trenuci Louisa, Charlotte i Georgea: Ma kakvi Charles i Camilla, oni su prave zvijezde krunidbe

Pogledaj galeriju

Camillin sin Tom Parker Bowles ima dvoje djece 16-godišnju Lolu i 13-godišnjeg Freddyja, a Laura Lopes 15-godišnju kći Elizu te 13-godišnje blizance Gusa i Louisa. Međutim, ne zna se hoće li Camillini unuci sjediti za glavnim stolom ili će se pridružiti mladim prinčevima i princezama za 'stolom za djecu'.

Kao što je već ustaljeno, obitelj praznike najradije provodi u Norfolku, a Božić će proslaviti u seoskoj kući Sandringham. To je jedna od kraljevskih rezidencija Charlesa III čiji se uređeni vrtovi, park i šume nalaze u Nacionalnom registru povijesnih parkova i vrtova.

Na kraljevskom božićnom meniju nalazi se purica s različitim nadjevima te prilozi kao što su pečeni krumpir, pire krumpir, pastrnjak i prokulice. Običaj je jesti puding za desert nakon ručka.

  • +2
Kraljica Camilla i kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: Leon Neal / PA Images / Profimedia