MALA MODNA PROVOKACIJA

Borna Kotromanić zna kako se privlači pažnja: U večernji izlazak krenula u prozirnoj bijeloj majici i bez grudnjaka

30.09.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Projekciju filma ‘Bog postoji, njeno ime je Petrunija’ u zagrebačkoj Kinoteci u utorak navečer nisu propustili naši brojni kulturnjaci i dobro poznate osobe sa scene. U publici se udobno smjestila i Borna Kotromanić te je za ovaj izlazak birala nešto decentnije izdanje no inače, ali s daškom seksipila koji jednostavno ima potrebu naglasiti

Nakon jučerašnje projekcije filma ‘Bog postoji, njeno ime je Petrunija’ u zagrebačkoj Kinoteci zaorio je gromoglasan pljesak uz ovacije.

Isto oduševljenje dijelile su brojne hrvatske glumice i umjetnice u publici: Iva Mihalić, Ana Maras Harmander, Matija Prskalo, Dora Fišter, Nadia Cvitanović, Ana Vilenica, Ivana Bolanča, Erna Rudički, Tena Jeić Gajski, Loredana Bahorić, Mara Bratoš i dr.

Kao radikalna kritika seksističke civilizacije, na filmska platna je došao makedonski film ‘Bog postoji, njeno ime je Petrunija’ koji svojom ideologijom osporava supremaciju muškog spola.

Ovako nešto nije željela propustiti Borna Kotromanić te je na projekciju filma stigla u trendi izdanju, pletenim bijelim hlačama, bijeloj majici i traper jakni. Međutim Borna ni ovoga puta nije odoljela da ne unese dašak provokacije u svoje izdanje pa se pojavila u bijeloj majici bez grudnjaka.

Kotromanić je za ovu prigodu odabrala najpopularnije hlače sezone, one pletene te uz njih kombinirala tanku vunenu majicu, a casual stajling zaokružila je traper jaknom i upadljivim nakitom.

  • +23
Projekcija 'Bog postoji, njeno ime je Petrunija' Izvor: Promo fotografije / Autor: Samir Cerić Kovačević