domišljati sportaš

Borna Ćorić dosjetio se dobrog načina za održavanje kondicije

30.03.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Svijet sporta je stao, miruje i iščekuje, epidemija ga je strpala u karantenu, a svatko se od sportaša pokušava nositi na svoj način. Najbolji hrvatski tenisač došao je na super ideju kako da ostane u formi. Na Instagramu je pokazao kako to čini

'Danas smo dnevnu sobu pretvorili u teniski teren', napisao je Borna Ćorić pored video snimke na kojoj sa sparing partnerom igra tenis u iznajmljenom stana u Splitu gdje trenutno boravi.

'Ovo je za mene nešto skroz novo. Zadnjih ne znam koliko godina na putu sam 48, 49 tjedana i stvarno je velika promjena da ću sad biti na istom mjestu dva ili tri mjeseca. Ali ima i gorih stvari u životu nego biti doma, odmarati se i pokušati pripremiti za ovo malo sezone što će možda ostati', ispričao je tenisač za Sportske novosti. Ništa mu, kaže, nije problem osim što mora biti u kući i što se ne može viđati s najbližima i s prijateljima.

View this post on Instagram

Saturday night 😉

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

Otkrio je kako provodi slobodno vrijeme.

'Počeo sam učiti talijanski online, jedna cura me podučava. Cijeli prošli tim bio mi je iz Italije, i tata priča talijanski, jedino ga ja nisam znao. Pa sam zaključio da bi iz ove karantene mogao izvući nešto pozitivno. Trenutačno gledam seriju 'Igrači' (HBO), na Netflixu sam pogledao par serija i filmova, igram i Playstation', izjavio je tenisač.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa