ZAOKRET U KARIJERI?

Bore se za njegovu naklonost: Malo je nedostajalo da se Irina i Gigi sretnu kod Bradleyja

07.12.2023 u 09:52

  • +3

Bradley Cooper

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct i Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Bradley Cooper odlučio se na mali odmak od glume, nakon što je završio sa snimanjem filma 'Maestro', pa je pronašao partnera i krenuo u novu poslovnu avanturu koja je zbog slavnog glumca odmah privukla veliku pažnju

Mnogi prolaznici u New Yorku ostali su u šoku kada su u pokretnom kamionu s hranom, naziva 'Danny & Coop's Cheesesteaks', za štednjakom ugledali ni manje ni više nego holivudskog zavodnika, 48-godišnjeg Bradleyja Coopera.

Njemu to nije bilo ništa čudno, budući da je riječ o njegovom novom poslovnom pothvatu u koji je ušao s partnerom Dannyjem DiGiampietrom, vlasnikom pizzerija Angelo u Philadelphiji.

No, ono što je odmah svima zapelo za oko, pojavljivanje je žena koje su mu važne u životu i to u kratkom razmaku.

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

Prvo je na 'brzi obrok' stigla njegova bivša partnerica, manekenka Irina Shayk, koja je povela i njihovu šestogodišnju kćerkicu Leu de Seinu.

Zanimljivo je bilo gledati izraz lica Bradleyja Coopera, kojeg su odmah usnimili fotografi, a koji joj se sretno osmjehivao i razgovarao s njom preko pulta.

U ŠETNJI S KĆERKOM

Dobro raspoloženom Bradleyju Cooperu nisu smetali ni uporni paparazzi

Pogledaj galeriju

A tek što je Irina s Leom otišla, pred pokretnim kamionom pojavila se i Cooperova sadašnja djevojka, manekenka Gigi Hadid, koja je također došla isprobati kulinarske vještine svog dragog.

Ona se, za razliku od Irine, držala malo podalje, uživajući u hrani, dok je njezin izraz lica iz kamiona sa zanimanjem promatrao Cooper.