A NIJE GIGI HADID

Odlukom iznenadio sve: Bradley Cooper otkrio gdje će provesti omiljeni praznik

23.11.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Koliko je oduševljen životom Leonarda Bernsteina, čiji je lik utjelovio u filmu 'Maestro', kojeg je ujedno i režirao, govori i da će u društvu njegove djece proslaviti ovaj Amerikancima omiljeni praznik

U svom najnovijem filmu 'Maestro' Bradley Cooper utjelovio je legendarnog američkog skladatelja, pijanista i dirigenta Leonarda Bernsteina, a za tu ulogu pomno se pripremao godinama.

Kako je već otkrio, za čuvenu scenu u kojoj Bernstein dirigira Londonskim simfonijskim orkestrom, a koja je u filmu dobila šest minuta, vježbao je nevjerojatnih šest godina, no trud se na kraju isplatio.

Bradley Cooper totalno se uživio u Bernsteinov lik, a kako bi se što bolje uživio u cijelu priču, pobrinuo se i da se zbliži s njegovim najbližima. I ne samo da se zbližio, nego su on i Bernsteinova djeca postali toliko bliski da će na kraju zajedno provesti ovaj Dan zahvalnosti.

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

Kako je otkrio tijekom gostovanja u showu Stephena Colberta, vikend koji je pred nama Cooper će provesti u Connecticutu, točnije u Farfieldu, u Bernsteinovoj obiteljskoj kući gdje su snimane pojedine scene.

Njegova djeca toliko su bila oduševljena Cooperom da su mu čak za te scene posudili i pravi očev kućni ogrtač, kako bi sve bilo što vjerodostojnije.