NOSTALGIČNA I SRETNA

Bojana Gregorić Vejzović posvetila lijepe riječi posebnoj osobi u svom životu

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Proslavljena glumica na društvenim mrežama obilježila je rođendan svog tate, filmskog producenta, Borisa Gregorića. Simpatičnu čestitku je uputila uz crno-bijelu fotografiju oca iz njegovog djetinjstva

Dobro je poznato da je odnos između očeva i kćeri oduvijek bio i ostao poseban. Ma kako joj god život izgledao, kći će u očima svoga oca uvijek biti mezimica kojoj je upravo nerijetko otac uzor u životu. Bojana Gregorić Vejzović s ocem ima poseban odnos, a obožavaju ga i njezina djeca, sin Raul i kćer Zoe.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Sretan rođendan tatica. Ima istine u tome da djedovi i bake zapravo podjetinje, zato su unucima najzabavnije društvo! Za vrijeme mojeg djetinjstva češće su izgovarali: nemoj, ne može, stani, ne smiješ, dosta, a s unucima to potpuno zaboravljaju. Zato slika iz djetinjstva našeg današnjeg 72 godišnjaka! Kako kaže Zoe: 'Veselog i djetinjastog uma, koji me jedini razumije!'', napisala je lijepa glumica.

'Moji roditelji su sjajni požrtvovni ljudi, koji bi sve čega bi se prihvatili radili punim srcem i uvjerenjem. I ja pokušavam pronaći u svemu što radim veselje i pouku, pa i kad mi se neki projekti ne svide u potpunosti, jer ipak redatelj ima zadnju riječ', ranije je izjavila Bojana za Glas Slavonije.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!