lijepa zagrebačka glumica

Bojana Gregorić Vejzović: 'Ima dana kada bih najradije iskočila iz svoje kože'

27.12.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Jednu od naših najpopularnijih glumica publika voli ne samo zbog njene profesionalnosti i dobre igre nego i zbog karizme kojom neosorno zrači. Uz televizijske projekte Bojana Gregorić Vejzović angažirana je i u matičnom kazalištu Gavella, a nedavno je premijerno izvedena predstava 'Sjećanja vode' u sklopu Ludens teatra, u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Otkrila je kako bira uloge i tajnu svog vječno mladolikog izgleda

'Kad je uloga dobra, nema prevelike razlike. Jednostavno, uživam igrajući, iako priznajem da za dramske komade trebam jaču koncentraciju', otkrila je za Dnevni Avaz na pitanje što joj više odgovara - komedija ili drama, sadašnjost ili prošlost?

Kod odabira uloga presudni su joj kvaliteta i ekipa s kojom treba raditi. 'Važno je i da se sve s terminima poklopi. Volim svoj posao i važno mi je u njemu guštati dok ga radim, jer tada, kako mi, u kazalištu, kažemo, on prelazi rampu i postaje rado gledan', izjavila je Bojana Gregorić Vejzović.

Uspješno usklađuje brojne poslovne s privatnim obavezama. 'Ima dana kada sve ide sjajno i onih kada bih najradije iskočila iz svoje kože. No, mislim da je tako svim zaposlenim roditeljima, koji žele odraditi kvalitetno svaki segment poslovnog i privatnog života. Važno je u teškim danima pronaći vrijeme za humor i sve je, onda, lakše', kaže.

O svojoj vitkoj liniji, mladolikosti i osmijehu koji ne skida s lica, ističe da je nešto u genima, vježbanju, a nešto i u prihvaćanju ljepote jednostavnog života. 'Osmijeh je definitivno zdraviji od prepuštanja nezadovoljstvu, a razočarenja smo svi doživjeli, ali se snaga karaktera u takvim trenucima iskazuje. Krenuti dalje uzdignute glave s vjerom i nadom', poručuje glumica. 

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin