singl 'nova godina'

Nova uloga Bojane Gregorić Vejzović: Gostovanje u spotu Zabranjenog pušenja

12.12.2017 u 15:16

Bionic
Reading

U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu 'Nova godina', zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović izbacuje frontmana benda Seju Sexona iz stana. No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj

Novi spot popularnog benda donosi prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ako netko želi Novu godinu dočekati uz Zabranjeno pušenje, mora biti 31. prosinca u Biogradu na Moru. Koncert će biti održan u parku kod kolodvora, stoji u priopćenju.

Zabranjeno pušenje Izvor: Promo fotografije / Autor: Arnea

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić - Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je režirao Saša Peševski, a scenarij je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji 'Boris Smoje'.

'Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame', poručio je frontmen benda Sejo Sexon. Pjesma 'Nova godina' najavni je singl novog albuma grupe Zabranjeno pušenje koji je planiran za svibanj 2018. godine.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell