došao je kraj užurbanom tempu

Bojana Gregorić Vejzović: 'Generacijo moja, znam da se susrećemo s rečenicama svojih klinaca: 'Daj me ne sramoti! Joj, kako to izgledaš?!'

12.05.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih glumica prošlog vikenda je napustila show 'Ples sa zvijezdama', a iz njega nosi samo lijepe uspomene

'Objesit ću sva tri para o klin na jedno vrijeme i dobro se odmoriti. No, vratit ću se ovom sportu koji mi je fantastično otkriće. Nisam pretjerani ljubitelj traka za trčanje niti bencha s utezima. Tu sam našla pravu mjeru za svoja koljena. Nadam se, drage žene, da sam vas kroz ova tri mjeseca barem malo motivirala da odškrinete vrata ovog sporta i okušate se u njemu', piše Bojana Gregorić Vejzović u svojoj objavi na Instagramu i nastavlja:

'Generacijo moja, znam da se susrećemo s rečenicama svojih klinaca: 'Daj me ne sramoti! Joj, kako to izgledaš?!'. Na rođendanima okreću očima ako zaplešemo. To je normalno. Ja se barem sjećam sebe kako sam korila mamu zbog istih stvari. No, želim vam poručiti. Kako mi klince potičemo radi zdravlja na sportove, tako u dobi kada oni postalo pomalo samostalni, imamo pravo uzeti pola sata za sebe i baviti se sportom kojim poželimo', smatra Bojana.

'Divne sportske plesačice i plesači koje sam upoznala kroz ova tri mjeseca rada na Novoj TV, nikada neće reći da to nije za vas. Ohrabrit će vas u savladavanju tehnike, pomoći da steknete sjajnu kondiciju i podržati pronalazak vaše ženstvenosti koja plesnim pokretima vraća samopouzdanje. Nemojte zanemariti zdravlje svog tijela. Sve možemo pronaći vrijeme između dvije mašine rublja i uvijek potrebnog usisavanja. Taj jedan ili dva sata u tjednu, a za zdravlje i dugotrajnost organizma činimo čudo. Ok, istina je da sada sjedim s kutijom keksa i kavom, ali od sljedećeg tjedna krećem kod Gordana u Latino grupu', završila je objavu uz fotografiju na kojoj je pozirala u baletnim papučicama.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL