završila na hitnoj

Bojana Gregorić Vejzović doživjela nezgodu tijekom izvođenja hvaljene predstave i završila na hitnoj: '5 šavova za Muhameda Alija je ništa, dobro sam'

06.05.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Naša glumačka diva u čijim plesnim bravurama gledatelji trenutno mogu uživati kroz show 'Ples sa zvijezdama' s predstavom 'Hotel Zagorje' nastupala je u četvrtak navečer na Međunarodnom festivalu Malih scena, no nije izašla na naklon jer je završila na hitnoj

Kako u u nekim scenama, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru, glumice moraju trčati ispod montažnog gledališta i lupati po konstrukciji dogodila joj se nezgoda zbog neosvjetljenog prostora. Povrijedila je glavu pa je žurno trebala kiruršku pomoć na sušačkom KBC-u, donosi Teklić.

'Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…dobro sam', rekla je kroz smijeh za tportal kratko glumica i potvrdila da je neurološko stanje u redu. Vjerujemo da njezina nezgoda kao danak glumačkoj profesiji neće utjecati na novi nastup u plesnom showu gdje briljira uz partnera Gordana Vogleša.

Ovogo vikenda zabavni show začinit će glazbeni hitovi, legendarne izvedbe Eurovizije, a Bojana i ostali parovi će se naći i u plesnom maratonu tijekom kojeg će svi istovremeno plesati na latino plesove. Kada glazba krene morat će prepoznati o kojem se točno plesnom stilu radi te pokazati koliko su zapravo savladali latinskoameričke plesove i koliko su spremni improvizirati na ponuđenu glazbenu podlogu.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo