U SJAJNIM SU ODNOSIMa

Bojana Gregorić ovaj je put imala posebnu podršku iz publike: Evo tko ju je bodrio i navijao iz studija

25.04.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Naša istaknuta kazališna, filmska i televizijska glumica jedna je od ovogodišnjih natjecatelja plesnog natjecanja 'Ples sa zvijezdama' koje već nekoliko tjedana pratimo na Novoj TV. Zgodna Bojana sjajno se snalazi u raznim kategorijama, pogotovo jer se nekoć bavila baletom. Za nju vjerno navijaju svi njezini prijatelji i obitelj, a ovoga puta u studiju je dobila posebnu podršku

Iz nedjelje u nedjelju pratimo kako se Bojana Gregorić Vejzović snalazi na plesnom podiju, kada sjajno parira svom mentoru Gordanu Voglešu. Ovoga puta plesali su lyrical, a bez obzira na to što je prošlog tjedna završila u bolnici na infuziji, zbog čega su s koreografijom započeli tek u četvrtak, Bojana i Gordan osvojili su sjajne ocjene žirija.

Sve je iz publike budno pratila njezina posebna gošća, šogorica Nevena Rendeli Vejzović uz prijateljicu Danijelu. Dvije zgodne plavuše udobno su se smjestile u studiju Jadran filma, u kojem se već tjednima uživo snima emisija, te iz sveg srca bodrile Bojanu.

Koliko je oduševljena svojom šogoricom, Nevena nije krila te je objavila nekoliko fotografija na Instagramu, na kojem je Bojanu oslovila zvijezdom.

Inače, Bojana i Nevena nerijetko nam pokazuju da su vrlo bliske te da podržavaju jedna drugu u svemu što rade.

  • +13
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja