procurila prepiska

Bob Weinstein žestoko protiv starijeg brata Harveya: 'Njemu je mjesto u paklu, isti je kao O.J. Simpson'

10.03.2020 u 19:02

Bionic
Reading

Mlađi brat Harveya Weinsteina, Bob, žestoko se obrušio na kontroverznog američkog filmskog producenta napisavši da mu je mjesto u paklu i usporedivši ga s O.J. Simpsonom.

Te žestoke izjave procurile su iz sudskih spisa prema kojima je Bob Weinstein 2. studenoga 2017. tijekom jedne prepiske opsovao svoga brata i dodao: 'Molim se za to da postoji pakao. Tamo mu je mjesto'.

'Pretpostavljam da bi biti ti bio pakao za sebe, kad bi ti mogao osjećati,ali nema šanse. O.J. nije ubio Nicole Simpson kao što su sve te jadne zlostavljane žene dobrovoljno pristale na seks s tobom' dodao je Bob, koji je dvije godine mlađi od Harveya.

'Zaslužuješ nagradu za životno djelo za divljaštvo, nemoralnost i nehumanost za djela koja si počinio' napisao je još Bob.

U emailu koji je poslao dan ranije Bob je svoga starijeg brata nazvao 'patološkim lažljivcem' napisavši: 'Naravno sve te 82 žene nisu imale pametnija posla nego da pristanu na seks s tobom i onda te ničim izazvane optužbe sa seksualno zlostavljanje'.

'Što si ti ikada krivo napravio osim zlostavljao ljude cijeli svoj život, a sada govoriš gluposti o tome kako svi griješe' dodao je Bob koji zamjera bratu što je povrijedilo sve te nedužne žene, ali i cijelu svoju obitelj. 'Osramotio si ime Weinstein' zaključio je Bob, koji je dodao da mu je najtužniji dio to što će Harvey sve racionalizirati i u svojoj glavi minimizirati posljedica svojih djela.

Emailovi su navodno napisani dok se Harvey liječio od ovisnosti o seksu, a sastavni su dio sudskog spisa.

Harvey Weinstein je osuđen za silovanje, a prijeti mu 29 godina zatvora, no njegovi odvjetnici pokušavaju se izboriti za nižu kaznu.