OMILJENI 'PIJANIST'

Georgina Chapman nakon Weinsteina utjehu pronašla u slavnom holivudskom glumcu

26.02.2020 u 19:36

Bionic
Reading

Nakon što je njezin bivši suprug, moćni holivudski producent Harvey Weinsten proglašen je krivim u postupku koji je obilježio globalni pokret #MeToo, modna dizajnerica napokon je mogla odahnuti. Iako je isprva stajala uz njega, navodno vjerujući u njegovu nevinost, priča se ubrzo okrenula te je Georgina Chapman nastavila novi život s njihovom djecom

I dok je njezin bivši suprug krenuo put zatvora, modna dizajnerica Georgina Chapman pronašla je svoj mir, ali i utjehu u zagrljaju slavog Oskarovca Adriena Brodyja. Glasine da su 43-godišnja Georgina i tri godine stariji holivudski glumac u vezi pojavile su se još prošle jeseni, a njihova je ljubav iz dana u dan sve snažnija.

Iako su se poznavali godinama, između njih je zaiskrilo u Portoriku, gdje su oboje prošlog travnja bili uzvanici na predstavljanju nove kolekcije kupaćih kostima manekenke Helene Christensen.

Georgina Chapman Izvor: Profimedia / Autor: Hollywood To You / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Unatoč odluci da nakon razvoda od holivudskog moćnika Harveyja Weinsteina neko vrijeme neće tražiti ljubav, sve se promijenilo s Brodyjem, koji joj je u tim najtežim životnim trenucima bio velika potpora.