najljepše doba godine

Blagdansko uređenje: Otkrivamo kako su slavni ukrasili svoje domove

09.12.2017 u 07:55

Bionic
Reading

Blagdanska čarolija započinje već s prvim danima prosinca i to ne samo na gradskim ulicama, već i u domovima. Brojna poznata lica s naše i strane showbiz scene svoje su domove već ukrasili i djelić blještave atmosfere otkrili na društvenim mrežama

Cilj blagdanskog dekoriranja je naglasiti slavljeničko raspoloženje i unijeti toplinu i doživljaj Božića koji se bliži. Zato su mnogi slavni ove godine uranili i okitili svoje oaze već početkom prosinca, kako bi što dulje uživali u vedrini koju nosi ovaj mjesec.

Svojim božićnim ukrasima putem društvenih mreža pohvalila se među prvima pop pjevačica Britney Spears koja je svoju vilu u Kaliforniji pretvorila u pravu malu bajke.  U središtu goleme dnevne sobe pozicionirala je visoko drvce na kojem prevladavaju lampice u plavoj boji.

🎄🌹

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Osim božićne jelke impresivnih dimenzija u prostoriji se vidi još mnogo drugih ukrasa, a jedan od njih je i srebrni sob te adventski vijenac.

Nakon što je prisustvovala na otvorenju zagrebačkog adventa, bivša manekenka Iva Radić bacila se i u vlastiti dom unijeti dašak blagdanskog duha. Uz božićne singlove koji su svirali u pozadini, okitila je svoj dnevni boravak i to sa stilom. Ne neobičan bor stavile je tek lampice koje su odmah podigle atmosferu. 

Posvađani u ljubavi💙😂#basSiSladakKadSiLjut #NijePoNjenom⛸⛸❄️

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

'Mi u fazi kićenja. Za sada je tu bor. Kuglice za koji dan. Samo veselo i ljubavno. Nije najljepši ali je naš', pisala je uvijek dobro raspoložena Iva koja je svojoj djeci poželjela ovaj Božić učiniti najradosnijim do sada. 

  • +17
Iva Balaban Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Da za trendovima ne zaostaje ni bogata nasljednica Tamara Ecclestone saznali smo također putem društvenih mreža gdje je pokazala kako izgleda unutrašnjost njezine luksuzne vile u Londonu tijekom prosinca.

Santa Baby 🎅🏻

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Njen dom iz snova, vrijedan 600 milijuna kuna uredili su profesionalci kojima je ovo sastavni dio posla. Tako već pri samom ulazu vidimo dekoracije, a u hodniku je postavljeno golemo drvo u neuobičajenoj poziciji, te izgleda kao da visi da stropa. Također 33-godišnjakinja je dala urediti i vanjski dio svog posjeda. Vrt sada izgleda kao pravi adventski park u kojem najviše uživa Tamarina trogodišnja kćerkica Sophia. 

❤️

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Such an amazing night @kewgardens heading home in time for #TamarasWorld on @itvbe at 9pm x

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

''Tis the season

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Dašak blagdanskog raspoloženja u svoj je dom unijela i poznata travel i beauty blogerica Ella Dvornik koja je prije nešto manje od mjesec dana na svijet donijela svoje prvo dijete, kćerkicu Balie Dee. Iako malena zahtjeva stalnu brigu i nadzor, Ella je uhvatila malo vremena i dekorirala svoj novi stan u zagrebačkim Šestinama, gdje se malo prije poroda uselila sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom

'Uspjela sam složiti mali božićni kutak s ovom novom foteljom i božićnim drvcem. Kako smo doma svi već u božićnom duhu..', pohvalila se ispod objave na kojoj vidimo umjetni bor s efektom snježnih pahulja te uz upadljive crvene ukrase. Dodatnu idilu pružio je čupavi bijeli tepih. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Kako izgleda blagdanska idila u njegovu novu domu u Istri, pokazao je i pjevač Toni Cetinski koji je uslikao svoja ulazna vrata na kojima vidimo raskošan vijenac, koji je izradio njegov brat Matteo.

Nakon tople dobrodošlice na samom ulazu, u kući prevladava još ugodnija atmosfera.  Poput scenografije iz božićnih filmova, Toni i njegova supruga Dubravka okitili su unutrašnjost svoga zajedničkog doma. Uz kamin iz kojeg pucketa vatrica vide se crveni ukrasi, a pored se nalazi i klavir kako bi zaokružio ovu romantičnu atmosferu. 

Budući da je američkoj predsjedničkoj obitelji ovo prvi Božić u Bijeloj kući, aktualna prva dama Melania Trump dala si je truda i okitila ju za pamćenje. Kreativna ljepotica odabrala je i osmislila svaki kutak kuće koji krase čarobne dekoracije poput šume božićnih jelki, adventskih vijenaca i tisuće bijelih šiba koje krase jedan od hodnika unutar predsjedničke rezidencije.

  • +18
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 'Nadam se da će posjetioci koji će ove godine razgledati Bijelu kuću iskusiti onaj osjećaj doma u vrijeme blagdana', izjavila je prva dama, koja se svim snagama potrudila u Bijelu kuću unijeti duh Božića.

'Cvita je poželjela da bude crveno i kičasto!! A meni teško palo', napisala je glumica Ecija Ojdanić ispod fotografije na kojoj je pokazala kakvim je adventskim vijencima ove godine ukrasila svoju oazu. Prigodna crvena boja za koju se opredijelila njezina kćer Cvita savršeno se uklapa u dom ove simpatične Dalmatinke gdje prevladava bijeli namještaj.

'Polako ali sigurno bližimo se najljepšem periodu godine. Kad se zbrajaju i oduzimaju računi, promišljaju odluke i potezi... Kad se voli i cijeni ono što nas ispunja, a ne ono sto nas okružuje', opisala je svoje omiljeno doba glumica Ana Gruica. Već nekoliko zadnjih dana na Instagramu dijeli fotografije božićnog ugođaja. 

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić svojim je pratiteljima pokazala svoj zanimljivi adventski vijenac od plutenih čepova, a na svom blogu je opisala kako ga sami mogu izraditi.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Cropix

I Karmelin kolega, urednik i voditelj Damir Smrtić sa svojim je pratiteljima podijelio duh adventa i nadolazćih blagdana.

#advent

A post shared by Damir Smrtić (@damirsmrtic) on

Američka glumačka zvijezda Reese Witherspoon uhvatila je blagdanska groznica još krajem studenog kada je počela ukrašavati svoj luksuzni dom u Los Angelesu

So I may be in denial that there’s a heat wave in LA... 😉😂 @draperjames

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

  • +3
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od najbogatijih mladih reality zvijezda, Kylie Janner također je svoju luksuznu vilu u Los Angelesu pretvorila u pravu Božićnu bajku. U surdanji s poznatim dizajnerima dekorirala je svoje imanje, a pohvalila se velikom jelkom s neobičnom velikim kuglicama bakrene boje. 

Iako se bor prema kršćanskoj tradiciji kiti tek na sam Badnjak, ni bivša misica Maja Cvjetković nije uspjela dočekati taj dan te ga je u svom domu postavila čak tri tjedna prije. Na njezinoj božićnoj jelki prevladavaju crvene i srebrne kuglice, a ovogodišnji će blagdani lijepe Šibenčanke biti posebno radosni budući da je prije nekoliko mjeseci sa suprugom Andrijom Kevićem dočekala djevojčicu Vitu. 

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima.