KAO IZ BAJKE

Blagdanska idila u domu slavne pjevačice ostavit će vas bez daha

04.12.2017 u 18:39

Bionic
Reading

Britney Spears koja je prije nekoliko dana proslavila 36. rođendan, u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada, a razlog za to je nova ljubav, 13 godina mlađi dečko Sam Asghari od kojeg se odvaja

Rođendan i Božić: čini se da u posljednjem mjesecu u godini u domu slavne glazbenice ne nedostaje slavljeničkog ugođaja budući da je 2. prosinca proslavila 36. rođendan koji su joj prigodnim objavama čestitali između ostalih i Madonna, te novi dečko Sam.

Nekadašnja teen zvijezda postavila je simpatičan video na Instagram uz blagdansku pjesmu ‘Let It Snow’, a njezini obožavatelji bili su oduševljeni bogato ukrašenim borom impresivnih dimenzija.

🎄🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

'Prekrasno', 'Jako, jako lijepo', 'Divno', fanovi su obasuli pjevačicu brojnim komplimentima'.

Inače, njezin novi dečko dao je sve od sebe kako bi rođendan njegove drage bio savršen pa je sobu ukrasio svijećama i balonima, a na podu su bile prosute latice ruža u obliku srca.

  • +12
Britney Spears i Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sretan rođendan draga', čuje se u pozadini videa kojeg je Britney objavila na svom Instagram profilu. Nakon toga, Britney je objavila video u kojem je kako kaže ostvarila svoju veliku želju. Na svoj rođendan, u uskoj crnoj haljinici u dnevnom boravku pjeva hit 'Falling In Love With You'.

  • +9
Kuća Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia