ZADOVOLJNA I ISPUNJENA

Bivša skijašica Ana Jelušić o majčinstvu i savjetima Janice Kostelić

20.01.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Prije četiri godine naša najmlađa olimpijka razmijenila je zavjete s Kanađaninom Travisom Blackom. Ana Jelušić ispričala je nedostaje li joj profesionalna strana sportskog života i kako sada provodi svoje dane

'Ponekad kad gledam utrke ne mogu zamisliti da sam se i ja time bavila. S druge strane, imam sreću što i dalje blisko surađujem sa sportašima i sa sportskim organizacijama tako da nisam izgubila kompletno kontakt s tim svijetom i taj balans mi sasvim paše', izjavila je za IN Magazin Nove TV Ana Jelušić, koja danas radi kao konzultant u PR agenciji u Švicarskoj.

Ana će ove godine proslaviti i četiri godine braka s Kanađaninom Travisom Blackom s kojim je dobila kćerkicu Ninu.

'Navikli smo se, gore smo se upoznali, gore nas vežu poslovne obaveze i što se uvijek šalimo jest da je Švicarska dovoljno neutralna da se naše obitelji ne mogu previše buniti. Nismo na pola puta, ali nismo ni tu ni tamo, pa su se svi pomirili s time', kazala je bivša skijašica. Otkrila je kako ona i njezin suprug jedva čekaju da malena prohoda i stane na skije. 'Skijati hoće, ali kada i koliko, to nam je apsolutno nebitno', poručila je Ana.

S Janicom Kostelić razmjenjuje savjete o majčinstvu. 'Naravno, kad imamo djecu koja su sedam dana razlike. Uvijek je lijepo imati nekoga možeš pitati je li nešto normalno i veselim se da će se Nina i Oskar u jednom trenutku upoznati', rekla je. Sa svojom kćeri priča hrvatski, a sa suprugom priča engleski.

On joj, kaže pomaže maksimalno oko njihove djevojčice. 'Proveo je nekoliko produženih vikenda sam s njom, kad sam morala putovati zbog posla. Na neki način teško je jer smo sami, a s druge strane volim vidjeti taj odnos njih dvoje koji je direktan', pojasnila je Ana.