vješto izbjegava medije

Bivša prva dama: Melania Trump po prvi put od napuštanja Bijele kuće viđena je u New Yorku i izgleda sjajno

08.07.2021 u 23:01

Bionic
Reading

Otkako je Donald Trump izgubio na predsjedničkim izborima te su on i Melania Trump napustili Bijelu kuću, bivša prva dama po prvi put je viđena u New Yorku, a nagađa se kako će ljeto provesti u društvu sina Barrona na Manhattanu i u Bedminsteru u New Jerseyu

U jednom od svojih prvi javnih pojavljivanja nakon napuštanja Washingtona u siječnju ove godine, bivša prva dama Melania Trump fotografirana je kako stiže u Trump Tower na Manhattanu. Ovo je bio vrlo rijedak slučaj jer Melania nije viđena izvan Palm Beacha otkako su se ona i njen suprug, bivši predsjednik Donald Trump, ondje preselili nakon gubitka na izborima. Naime, Donald i Melani sada žive u privatnom klubu na Floridi.

Donald je još u svibnji viđen kako avionom odlazi za za Bedminster u New Jerseyju, gdje također posjeduju jedan od luksuznih golf klubova, no Melania tada nije viđena u njegovom društvu. Međutim, magazin People navodi kako će Melania ovo ljeto provesti na dvije lokacije – jedan dio u obiteljskoj rezidenciji na Manhattanu, a drugi u kući za odmor u Bedminsteru.

Bivši 75-godišnji američki predsjednik trenutno se nalazi u Bedminsteru gdje je nedavno održao i konferenciju za novinare čiji je povod bila najava tužbi protiv nekoliko tehnoloških tvrtki. 'Premda je Palm Beach njihovo glavno prebivalište, Trumpovi ljeto provode na relaciji između New Yorka i New Jerseja,' otkriva izvor blizak Trumpu te dodaje: 'Melania i njezina obitelj puno stvari rade zajedno, no ne nužno s Donaldom. Izvor dodaje kako Melania pokušava ostati u blizini istog grada u kojem boravi i njezin suprug, ali da i dalje prati vlastiti raspored te tako povremeno sama putuje po SAD-u i u inozemstvo.

'Donaldu je to uredu, sve dok je Melania zadovoljna, pušta ga na miru i pojavljuje se u javnosti kada je potrebno. Melania je najsretnija kada je okružena vlastitom obitelji, uključujući njezinog sina. Ona jako dobro zna kako organizirati život kako bi joj bio što ispunjeniji,' kaže izvor.

  • +6
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: White House/Youtube / Zuma Press / Profimedia

Za razliku od Donaldove bivše supruge Ivane, koja je voljela biti društveno i poslovno aktivna u jednakoj mjeri kao i Donald, Melania radije vrijeme provodi s obitelji. 'Melania je odgojena znatno drugačije te želi da njezini roditelji i sestra uživaju u svemu što SAD može ponuditi. Njezina obitelj nije bila bogata,' otkriva izvor te dodaje kako Melania ne voli biti u središtu pažnje. 'Nikada nije voljela biti u centru pažnje medija, a sada to voli još manje. Učinit će sve što može kako bi izbjegla fotografiranje ili intervjuiranje,' kaže izvor za People.

Izvori bliski bivšoj prvoj dami ranije su otkrili kako je Melania vrijeme provedeno u privatnom klubu na Floridi najčešće provodila na spa tretmanima te u društvu 15-gofdišnjeg sina Barrona. Također si je organizirala i ured iz kojega vodi svoju inicijativu 'Be Best', pokrenutu za vrijeme Donaldovog mandata a čija namjena usredotočena na pitanja dobrobiti djece, poput cyber nasilja.