MICHAEL WOLFF TVRDI U KNJIZI

Kao da su u ZOO-u: Melania i Donald Trump jedu za ograđenim stolom dok ostali gosti zure, a pitanje je živi li Slovenka još uvijek s njim

08.07.2021 u 06:43

Bionic
Reading

U svojoj knjizi 'The Final Days of the Trump Presidency' američki novinar i pisac Michael Wolff tvrdi da bivši američki prvi par večera sam za ograđenim stolom u središnjem popločanom dijelu restorana dok u njih kao u životinje u zoološkom vrtu zure s ostalih 50 do 60 stolova u blagovaonici

Wolff tvrdi i da nije sasvim jasno koliko Melanija zapravo boravi u suprugovom odmaralištu i živi li uopće s njim.

'Melania možda živi ovdje. Tijekom četiri godine u Bijeloj kući nikad nije bilo sasvim jasno koliko vremena provodi tamo, a koliko u kući u Marylandu, u kojoj je smjestila svoje roditelje', piše Wolff i dodaje kako je osoblje Bijele kuće uvijek pazilo da se ne raspituju o tome ili otvoreno pitaju te da ta situacija nije sasvim jasna ni u Mar-a-Lagu.

Kad je Donald Trump u siječnju 2017. ušao u Bijelu kuću, Melania se nije odmah uselila s njim, nego je odlučila ostati sa sinom Baronom u New Yorku do kraja njegove školske godine.

Wolffove tvrdnje odbacila je Trumpova glasnogovornica Liz Harrington.

'Michael Wolff proveo je više od dva sata u intervjuima s predsjednikom Trumpom i nikad ga nije pitao o lažnim tvrdnjama koje sad iznosi. Da je, predsjednik Trump bi ih odbacio, ali umjesto toga Wolff je odlučio pokušati zaraditi na knjizi s više fake newsa', rekla je za Daily Mail Harrington.

  • +6
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: White House/Youtube / Zuma Press / Profimedia

Bivši prvi par možda jede za ograđenim stolom, navodi Wolff nadalje u svojoj knjizi, ali dobivaju aplauz kad stignu na večeru. Njegovi gosti i kolege ustaju na svojim mjestima kako bi pljeskom pozdravili bivši prvi par kad dolazi u blagovaonicu.

Međutim Wolff tvrdi da je ovaj spektakl zapravo dobro uvježbana izvedba, a da Trumpovo pojavljivanje zbog pljeska ima smisla koliko i popločani dio dvorišta u kojem jedu.

Naime kad je Melania na večeri s Trumpom, par sjedi sam za ograđenim stolom u središtu tog popločanog dijela.

U privatnom klubu na Floridi par živi otkako je Trump u siječnju napustio Bijelu kuću, a rezultat toga je, šali se Wolff, promjena uvjeta za ulazak u poznati klub.

'Jedina kvalifikacija za članstvo koja sada nadmašuje stvarne troškove (250 tisuća dolara u odnosu na 150 tisuća prije predsjedničkog mandata, plus pozamašna godišnja naknada) jest biti ponizan Trumpov obožavatelj', kaže Wolff u svojoj knjizi, u kojoj tvrdi i da je Trump potpuno uvjeren da su mu izbori ukradeni u drskom puču te da sebe vidi kao najmoćniju političku osobu u SAD-u.