SAMOZATAJNE SESTRE

Privatni Twitter račun starije sestre Melanije Trump otkriva njezin odnos sa šogorom Donaldom

14.06.2021 u 19:17

Bionic
Reading

Starija sestra Melanije Trump, Ines Knauss, dugo je izbjegavala svjetla reflektora, ali je na društvenim mrežama dosta aktivna. Iako je njezin Twitter račun privatan, isplivale su neke njezine objave

Među njima je i reakcija 53-godišnje Knauss na burno predsjedništvo šogora Donald Trumpa, a privatni račun je nedavno otkrila novinarka Ashley Feinberg te snimke zaslona Inesinog računa podijelila u svom biltenu.

Među njezinim aktivnostima na društvenim mrežama je i 'lajkanje' tvitova u kojima se kritizira pravobranitelj zadužen za opoziv bivšeg predsjednika i sprda sa suspenzijom Trumpovog računa na Twitteru nakon pobune u američkom Kapitolu 6. siječnja.

Iako je račun Ines Knauss zaključan, Feinberg kaže da je uspjela zavriti u njega putem treće strane.

'Svi bismo trebali čestitati Melaniji Trump na uspješnoj kampanji protiv cyber bullynga', glasi jedan tvit kojega je 'lajkala' starija sestra bivše prve dame, a odnosi se na kampanju Melanije Trump protiv bullinga 'Be Best'.

Knauss je bivšem predsjedniku i prvoj dami poželjela sve najbolje dan nakon što su u listopadu pozitivno testirani na Covid-19, a ona je podijelila poruke podrške svog šogora, uključujući i potpisanu naslovnicu časopisa posvećenu njoj.

Snimke zaslona koje je objavila Feinberg, piše časopis People, pružaju uvid i u razmišljanja obitelji gospođe Trump o jednom predsjedničkom mandatu Donalda Trumpa, koji je završio u sjeni pro-Trumpovske pobune u američkom Kapitolu.

'Gledaš li CNN?', poslala je Knauss poruku ocu Viktoru.

'Naravno da gledam', odgovorio joj je otac i dodao emotikone srca, a u nastavku teksta dodaje da gleda i pro-trumpovske Fox News i One America News Network.

Ines i Melania su prezime Knavs promijenile u Knauss prije nego što je buduća prva dama 2005. godine uzela prezime svoga supruga Donalda Trumpa. Kao i njezina mlađa sestra, Ines nastoji zadržati svoju privatnost i izbjegava pozornost koju nosi politika.

Zajedničko im je i zanimanje za modnu industriju, no dok se Melania bavila modelingom, Ines se bavila dizajnom.

  • +6
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: White House/Youtube / Zuma Press / Profimedia

Ines je na sestrinom vjenčanju bila djeveruša, a prije nego je Melania postala prva dama i preselila se u Bijelu kuću, živjele su u New Yorku dvije ulice udaljene jedna od druge.

Poznato je da je Melania, koja živi vrlo samozatjnim životom nakon odlaska iz Washingtona, izuzetno vezana sa svojom obitelji.

Izvor blizak Trumpovima nedavno je za časopis People rekao da Melanijini roditelji praktički žive s njom i Barronom gdje god bilo njeno prebivalište, poput Trump Towera u New Yorku, privatnog kluba Mar-a-Lago na Floridi ili Bedministera, drugog privatnog kluba bivšeg predsjednika u New Jerseyu, gdje se sele ljeti.

'Obitelj iz koje dolazi zaista je Melanijina obitelj. Oni su veliki dio njezinog života', rekao je izvor.