LARSA PIPPEN

Bivša najbolja prijateljica Kardashianki optužila Kanye Westa za 'ispiranje mozga' cijeloj obitelji

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 09.11.2020 21:19
  • Objavljeno 09.11.2020 u 21:19
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Larsa Pippen, bivša najbolja prijateljica reality zvijezde Kim Kardashian obratila se javnosti putem podcast emisije 'Hollywood Raw' u kojoj je iskreno progovorila o svom prekidu prijateljstva s Kim i ostatkom klana Kardashian –Jenner kojem je, po njezinim riječima, kumovao suprug 40- godišnje reality zvijezde

Supruga košarkaške legende Scottieja Pippena u spomenutom podcastu optužila je Westa za 'ispiranje mozga' svojoj supruzi i njezinoj obitelji zbog kojeg oni više ništa ne žele imati s njom.

Kako kaže, Kanye West se okrenuo protiv nje nakon što je blokirala njegov broj nakon konstantih poziva koje je od njega dobivala u sitnim jutarnjim satima.

'Kayne je doslovno isprao mozak cijeloj obitelji i uvjerio ih u nešto za što ni sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, no uvjerenja sam kako on nije vjerovao nikome tko je blizak s Kim', ističe 46- godišnja dizajnerica nakita vjerujući kako je prekidu njezinog prijateljstva s Kim kumovao njezin potez blokiranja poziva koje je u sitnim jutarnjim satima dobivala od repera.

'Znao me zvati u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvijek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo. Možda baš zato što sam blokirala njegove pozive je sve završilo na ovaj način', izjavljuje Pippen priznavši kako se osjećala povrijeđenom njihovom odlukom o prekidu prijateljstva jer, kako za sebe kaže, oduvijek im je bila bliska prijateljica od povjerenja.

Ipak, supruga NBA legende razumije zašto se Kim od nje odlučila udaljiti jer vjeruje kako je na taj način željela učiniti što je najbolje za njezinu obitelj i njezin odnos sa suprugom.

'Kim volim te, ti i ja smo najbolje prijateljice. Skupa smo proživjele štošta. Nikada ne bih učinila ništa što bi narušilo naš odnos, mi smo poput sestara, no ako si me odlučila izbaciti iz svog života kako bi tvoj dom postao bolje mjesto, to ti ne zamjeram', izjavila je Pippen u nadi da će njezine riječi doprijeti do reality zvijezde.

  • +71
  • +68

Svi stajlinzi Kim Kardashian od 2006. do 2020.

Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Kako nadalje otkriva, njezin suprug, košarkaš Scottie Pippen, nikada nije odobravao njezino druženje s članicama najpoznatije reality obitelji.

'Scottie nije želio da posjećujem njihove domove sa djecom. Imali smo nesuglasica zbog toga, no nisam mu dopustila da mi diktira s kim ću se družiti. Jednostavno nisam takva osoba', priznaje Pippen koja se u podcast emisiji dotaknula i svog odnosa s 29- godišnjim Tristanom Thomsponom s kojim je imala kratku ljubavnu aferu prije nego što je upoznao Khloe Kardashian.

  • +10
  • +7

Khloe Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako otkriva, s Tristanom se viđala prije Khloe i prije nego što ga je osobno poznavala ijedna članica obitelji Kardashian-Jenner, a s njima ga je upoznala na jednoj od zabava u organizaciji Kim.

'Upoznala sam ga sa svim sestrama, a samo 10 dana kasnije počeo se viđati sa Khloe, što je sasvim u redu. Ja sam osoba koja ne trči za nikim', kaže Pippen koja se dotaknula i glasina o njezinim pokušajima da zavede bivšeg partnera Kylie Jenner i oca njezina djeteta, Travisa Scotta.

'Jedne sam noći naletjela na Travisa u klubu i zatim je nazvao Kylie i rekao joj da sam mu se upucavala. To se nikada nije dogodilo. Klub sam napustila s istim ljudima s kojima sam došla. Mislim da se umislio', priznaje Pippen.

  • +4
  • +1

Larsa Pippen u bikiniju

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia