KUĆA U CALABASASU

Nezamisliva raskoš: U luksuznom domu Khloe Kardashian bez problema bismo izdržali pandemiju

05.11.2020 u 08:38

Bionic
Reading

Khloe Kardashian, zvijezda realityja 'Keeping Up With The Kardashians' koji se ove godine prestao prikazivati, nedavno je prodala svoju luksuzno uređenu vilu u elitnom dijelu Los Angelesa, Calabasasu, u kojem su joj susjedi brojni slavni i bogati showbizzeri

Baš poput svojih sestara, Khloe posjeduje nekoliko raskošno uređenih domova o kakvima mnogi mogu samo sanjati.

Mlađa sestra Kim Kardashian, koja iz off/on veze sa sportašem Tristanom Thompsonom ima kćerkicu True, svoj je luksuzni dom okružen prostranim vrtom nedavno uspjela prodati, a zanimljivo je kako ju je kupila od pop zvijezde Justina Biebera.

  • +16
Dom Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Compass via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Luksuzno zdanje modernog stila poduzetna je Khloe kupila nakon što se razišla s Lamarom Odomom 2013. godine za, kako se procjenjuje, sedam milijuna dolara.

Raskošna vila, osim šest raskošnih spavaćih soba, sadržava deset kupaonica, prostranu kuhinju s velikim otokom, knjižnicu, kućno kino, veliki bazen s grijanom vodom i kuću za goste... Khloe Kardashian je cijelo zdanje renovirala i uredila po svom ukusu.

Iako je prvo tražila oko 19 milijuna dolara, Khloe je smanjila cijenu na 15,5 milijuna dolara, a novi vlasnik je Dhar Mann, mogul društvenih mreža.