SAMA I zadovoljna

Bivša Lokasova djevojka poručuje da je zaokupljena ljubavlju prema sebi

21.07.2021 u 22:11

Bionic
Reading

Nakon što je manekenka i vlasnica YouTube kanala Mace & Co. potvrdila da više nije u vezi s voditeljem i producentom Joškom Lokasom, gušta u trenutcima koje ima samo za sebe. Bivša miss turizma vrijeme provodi u teretani, odrađujući modne revije i u društvu svog šestogodišnjeg ljubimca - psa Mace

Nizom zavodljivih, ljetnih fotografija koje je objavljivala u zadnje vrijeme kao da simoblički pokazuje novi početak, poglavlje bez partnera s kojim je provela više od pet godina. Svoju dobru liniju koju postiže predanošću u teretani, Jelena Katarina Kapa ponosno pokazuje i u Instagram pričama.

U zadnjoj objavi, pored nekoliko fotografija na kojima je se opet može vidjeti u zavodljivim pozama i sa zagonetnim pogledom, svima je poručila: 'Zaokupljena ljubavlju prema sebi'. Pratitelji su komentirali da je 'bomba'.

Podsjetimo, sredinom lipnja je putem svog Instagrama potvrdila da 'već neko vrijeme' nije u vezi s 20 godina starijim voditeljem. 'Poštovani, sukladno člancima koji izlaze posljednja 24 sata, htjeli bismo se kratko izjasniti. Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao još uvijek životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje', pojasnila je tada Jelena.

'Zajedno smo, u dogovoru, sročili izjavu iza koje oboje stojimo jer ona najviše odgovara našoj trenutnoj situaciji. Jelena ju je objavila na Instagramu ili tamo negdje i mislim da smo sve rekli u njoj. Podupiremo se u svemu što radimo', nedavno se na tu temu izjasnio i Joško Lokas u razgovoru za tportal.