PRŠTI SAMOPOUZDANJEM

Nakon prekida veze s Joškom Lokasom: Jelena Katarina Kapa pohvalila se figurom u kupaćem kostimu

24.06.2021 u 16:25

Bionic
Reading

Posljednjih dana domaća manekenka puni medijske stupce prekidom šestogodišnje veze s voditeljem Joškom Lokasom, a s toplinskim valom, poput brojnih, odlučila se boriti na Jadranu što je dala naslutiti svojom posljednjom fotografijom na Instagramu

Poput holivudskih parova, Jelena Katarina Kapa i Joško Lokas zajedničkom su izjavom za javnost otkrili kako je njihovoj šestogodišnjoj ljubavi došao kraj.

  • +5
Joško Lokas, Jelena Katarina Kapa Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Bivša Lokasova partnerica na svom Instagram profilu vrlo je aktivna, a nakon objavljenih fotografija s modne revije brenda Duchess, svoje pratitelje sada je počastila fotografijom u kupaćem kostimu s nepoznate lokacije na Jadranu.

Puna samopouzdanja, što je potvrdila i natpisom 'feelin' myself' ispod objavljene fotografije,  svoju manekensku figuru istaknula je kupaćim kostimom zebrastog uzorka.

Da je njezinoj dugogodišnjoj vezi s domaćim scenaristom, producentom i voditeljem došao kraj, Jelena Katarina Kapa dala je naslutiti brisanjem njihovih zajedničkih fotografija s vlastitog profila na Instagramu, a ubrzo je uslijedila službena potvrda.