JELENA KATARINA KAPA

Je li ljubavi došao kraj? Djevojka Joška Lokasa obrisala sve zajedničke fotografije i ostavila znakovitu poruku

21.06.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Da je bilo problema u vezi, očito su znali samo oni, jer po kuloarima se ovoga puta nije šuškalo o tome. A da je ljubavi čini se došao kraj dalo se naslutiti kada je manekenka izbrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama

'Sada nije dobar trenutak, kada bude, izjasnit ćemo se o svemu', rekla je za Story.hr preko telefona manekenka Jelena Katarina Kapa na pitanje je li prekinula vezu sa scenaristom, producentom i voditeljem Joškom Lokasom. Tportal je pokušao kontaktirati Lokasa, koji je pitanje o tome izignorirao rekavši kako se vraća iz Dalmacije gdje je završio snimanje nove sezone hvaljene serije 'Nestali'.

Otkako su 2015. započeli svoju vezu, Jelena Katarina Kapa redovito je objavljivala zajedničke fotografije sa svojim dečkom Joškom Lokasom. No, nešto se očito dogodilo u njihovoj šest godina dugoj ljubavnoj vezi.

Manekenka je sve zajedničke fotografije s Instagrama obrisala i u novim objavama počela ostavljati znakovite poruke. Tako je prije četiri dana, na svoj rođendan, Jelena napisala: 'Hvala svima na divnim željama i neizmjernoj podršci. Nas dvije - u ljubavi i hrabrosti - napokon smo isplovile u bolje sutra. Čista ljubav i sloboda življenja su neprocjenjivi dar koji si moramo pružiti.'

Uz to je ostavila i hashtagove 'zauvijek zajedno', 'girl power', 'sve što trebam', 'moj svijet'.

Je li njihovoj vezi došao kraj ili je samo neko iskušenje stavljeno pred njih, nije trenutno poznato, a ono što se zna je da u šest godina veze razlika od 20 godina nije im smetala. Dapače, Joško Lokas uvijek je isticao kako njih dvoje dobro funkcioniraju. Par je vezu započeo godinu dana nakon što se Lokas razveo od glumice Nataše Janjić, a prije nje bio je osam godina u braku s Ivanom Sila s kojom je dobio troje djece.

  • +5
Joško Lokas, Jelena Katarina Kapa Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL