KONAČNA IZDAJA

Bio joj je najbolji prijatelj, a sad je slomio srce Nicole Kidman

08.05.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman teško podnosi činjenicu da joj najbolji prijatelj Russell Crowe glumi u filmu 'Mumija' s njezinim bivšim suprugom Tomom Cruiseom

Pretpostavlja se da će Tom Cruise koračati crvenim tepihom uz Russella Crovea na premijeri 'Mumije' 22. svibnja u Sydneyu, što Cruiseova bivša supruga smatra konačnom izdajom.

Prema izvoru koji je citiran u časopisu Woman's Day, 'Kidman ne može podnijeti pomisao da će se njezin najbolji prijatelj u njezinom rodnom gradu provoditi s osobom na koju je ljuta više nego na ikoga'.

Nicole stalno preispituje svoje prijateljstvo s Russellom i teško joj je vjerovati da može biti tako neosjetljiv i nanositi joj toliko boli, tvrdi izvor.

Tom, Nicole i Russell su bili dobri prijatelji do razvoda zvjezdanog para 2001. godine. Prisjećajući se napetosti iz prošlosti Russel se znao našaliti da ga je nakon tog razvoda osvojila Nicole, kojoj je pokazao naklonost.

U jednom intervjuu prošle godine, podsjeća Daily Mail, Russell se dotaknuo ove teme.

'S Tomom sam bio jeko dobar prijatelj od '92. godine sve do njegovog razvoda. Tada sam se priklonio Nicole i nismo se više viđali', rekao je Russell i otkrio da ga veseli suradnja s Tomom.

'Uvijek sam imao veliko poštovanje prema onome što radi i stvarno se veselim što smo zajedno ispred kamere', rekao je Russell i priznao da mu je Cruise i ranije nudio suradnju, što je on odbijao.