DOTAKNULA DNO

Slavna glumica emocionalno progovorila o najvećem životnom gubitku

27.03.2017 u 19:09

Bionic
Reading

Oskarovka Nicole Kidman otvoreno je odgovarala na pitanja o privatnom životu u intervjuu koji je dala Jessici Rowe u Melbourneu te prepuna emocija priznala da joj je gubitak oca bio najteži trenutak i najveći gubitak u životu

Australska je glumica tako podijelila s javnošću kako se osjećala kada su joj rekli da nikada neće začeti te koliko je bila sretna kada joj se to dogodilo. Ostala je trudna s 40 godina i dobila kćer Sunday Rose. Iako bi željela još biološke djece, smatra da je sada ipak prekasno.

Četrdesetdevetogodišnja glumica ima četvero djece i odgaja ih sa suprugom Keithom Urbanom. Uz Sunday Rose i Faith Margaret, Nicole odgaja i posvojenog sina Connora te kćer Isabellu koje ima iz bivšeg braka s Tomom Cruiseom.

Dodala je kako ju je Keith odgovarao od nove trudnoće zbog brige za njeno zdravlje. Još jedno dijete bio je njezin san i nije razmišljala o mogućim poteškoćama kao njezin suprug, iskreno priznaje glumica, jer sve gleda kroz takozvane ružičaste naočale.

Keitha Urbana smatra svojom srodnom dušom, ali isto tako kaže da joj zamjera što je preblaga u odgoju djece.

Uz lijepe i sretne trenutke koji je vežu za obitelj, Kidman se prisjetila i tragedije kada je izgubila oca Antonyja prije tri godine. 

'Bilo je trenutaka kada sam dotaknula dno, kada sam mislila da neću izgurati još jedan dan. Kada sam izgubila oca, to je najvjerojatnije bio moj najveći gubitak u životu', rekla je slavna glumica.

Glumičin otac bio je ugledni psiholog, a iznenada je preminuo od posljedica srčanog udara u 76. godini života u Singapuru gdje je bio u posjetu drugoj kćeri Antoniji i njezinoj obitelji.