ZARAZILA SE U KOLOVOZU

Billie Eilish uvjerena je da bi umrla da nije bila cijepljena

14.12.2021 u 20:55

Bionic
Reading

Mlada glazbenica Billie Eilish otkrila je da je u kolovozu preboljela Covid-19, dodavši kako je sigurna da bi umrla da nije bila cijepljena

Svoje iskustvo s prebolijevanjem covida pjevačica je podijelila u ponedjeljak gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna.

'Cijepivo je je**no nevjerojatno, a također je spasilo Finneasa, mog brata i glazbenog suradnika, od obolijevanja. Spasilo je i moje roditelje da ne dobiju covid, a spasilo je i moje prijatelje.

Eilish je rekla kako joj zbog zaraze virusom dva mjeseca nije bilo dobro te da još uvijek pati od neotkrivenih nuspojava.

'Želim jasno dati do znanja da sam dobro zbog cjepiva. Mislim da bih umrla da nisam bila cijepljena, jer je bilo dosta loše', rekla je Eilish pa dodala kako možda ipak nije bila toliko loše.

  • +9
Billie Eilish Izvor: EPA / Autor: RINGO CHIU

'Kad kažem da je bilo loše, više mislim da sam se osjećala užasno. Ali u stvarnosti, u shemi covida nije bilo tako loše. Znate što mislim? Kad si bolestan, osjećaš se je**no užasno', rekla je Eilish.

Mlada pjevačica nedavno je nominirana u sedam kategorija za predstojeće dodjele Grammyja 2022. godine. Između ostalih kategorija, njen je drugi album 'Happier Than Ever nominiran za najbolji album godine, a istoimena pjesma za najbolju pjesmu godine.

U POTPUNOJ TAJNOSTI

Kupila ga je sa 17 godina: Pogledajte kako izgleda ranč u vlasništvu Billie Eilish

Pogledaj galeriju

Sljedećeg lipnja u glazbenu povijest će se upisati kao najmlađi solo headliner festivala Glastonbury do sad, a tim nastupom zaključit će svoju turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj.