UDOVICA MARKA HURDA

Bill Gates ponovno ljubi, a evo tko je žena koja ga je osvojila

09.02.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Nakon razvoda Melinde Gates, Bill Gates je pronašao ženu s kojom se osjeća dobro, a riječ je, kako pišu američki mediji, o udovici Marka Hurda, pokojnog izvršnog direktora Oraclea i bivšeg šefa Hewlett-Packarda

Sve su glasnija šuškanja kako je 'prijateljstvo' Billa Gatesa i Paule Hurd, koje traje već nekoliko mjeseci, puno više od toga. Par je zajedno nedavno gledao muško finale na Australian Openu, a u rujnu su zajedno u O2 Areni u Londonu pratili i turnir Laver Cup 2022.

'Nije tajna da su njih dvoje u vezi, no ona još uvijek nije upoznala njegovu djecu', otkrio je za magazin People dobro upućeni izvor.

  • +2
Bill Gates Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Nakon što je 27 godina braka s Melindom Gates bačeno u vjetar te je razvod finaliziran 2021., ovo je prvo ime uz koje se Bill Gates povezuje. Paula Hurd supruga je pokojnog Marka Hurda, izvršnog direktora Oraclea i bivšeg šefa Hewlett-Packarda, koji je preminuo 2019. godine od karcinoma. Njih dvoje proveli su u braku 30 godina i dobili dvije kćeri - Kathryn i Kelly.

S druge strane, Bill Gates s bivšom suprugom Melindom ima troje djece - Jennifer (26), Roryja (23) i Phoebe (20) - a upravo će im najstarija Jennifer uskoro podariti i prvog unuka ili unučicu.