uvijek posebni

Bili su ispred vremena: Najsretniji dan Danijele i Dine Dvornika

15.09.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Zadnjih nekoliko dana blogerica Ella Dvornik, prisjećajući se prošlosti, na društvenim mrežama pokazuje stare fotografije svojih roditelja koje je vraćaju u njihove sretne i zabavne trenutke. One redom oduševljavaju njezine pratitelje, a posebno obožavatelje pokojnog kralja funka

'Stare fotke mojeg tate i moje mame i njihove ljubavi prije mog rođenja. Moja mama je tu imala 22 godine, a moj tata 25. Ljubav je i tada bila u modi, a bome su bili i modno osviješteni', napisala je Ella Dvornik pored fotografija koje su raznježile i oduševile njezine pratitelje jer pokazuju slavni par u modnom izdanju ispred vremena.

Tada 22-godišnja Danijela Dvornik na fotografiji je odjevena u vjenčanicu od čipke ljubičaste boje, a Dino je blistao u bijeloj košulji s leptir-mašnom i tregerima.

Vjenčali su se 12. kolovoza 1989. godine. Dino Dvornik uvijek je imao otkačen stil, pa je i na vjenčanju bio poseban i ispred svog vremena. Kada su se preselili u Zagreb, dugo vremena živjeli su u Martićevoj i uživali u tom periodu života, a onda im je došla Ella.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook