MLADI I ZALJUBLJENI

Ovako su prije 28 godina izgledali Danijela i Dino Dvornik

12.09.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Na svom profilu na Instagramu, samo nekoliko dana nakon što je obilježena deveta godišnjica otkako je preminuo Dino Dvornik, njegova supruga objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz 1989. godine. Danijela Dvornik sve je nasmijala potpisom pod objavu zbog neodoljive sličnosti njih dvoje s jednim likom iz filma i jednom glumicom

Prije manje od tjedan dana, točnije 7. rujna, obilježena je deveta godišnjica otkako je preminuo hrvatski kralj funka Dino Dvornik. Stoga za članove njegove obitelji mjesec rujan ima posebnu, sjetnu notu.

Njegove najveće ljubavi bile su supruga Danijela i kći Ella, koje su posljednjih dana rado s pratiteljima na društvenim mrežama dijelile neke uspomene na Dinu Dvornika.

Tako je Danijela Dvornik oduševila fotografijom iz njihovih mladih dana, točnije iz 1989. godine. Danijela i Dino bili su tada tek vjenčani, a hashtagovima ispod slike Danijela je jasno dala do znanja kako su to bila neka sretna vremena, a oni mladi i zaljubljeni.

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook

Ipak, ono što je nasmijalo sve njezin je potpis pod sliku. 'Harry Potter i Isabella Rossellini (ja) 1989. Harry Potter je postojao prije Harryja Pottera.'

I zaista. Na prvi pogled njih dvoje neodoljivo nalikuju liku iz filma i glumici, a to su potvrdili i mnogobrojni komentari ispod fotografije.