YASMINE BLEETH I DONNA D'ERICO

Bile su zvijezde hit serije 90-ih: Evo kako danas izgledaju spasiteljice s najpoznatije plaže u Kaliforniji

20.02.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Mnogi se još uvijek živo sjećaju planeterno popularne serije 'Spasilačka služba', koju su mnogi i u Hrvatskoj zvali orginalnim nazivom 'Baywatch'. Kroz tu seriju prošle su i mnoge atraktivne glumice, a dvije od njih ovih su dana ponovno zanimljive javnosti

TV zvijezdu 90-ih, Yasmine Bleeth, danas rijetko možemo vidjeti u javnosti. Nekada atraktivna glumica, za kojom su ludili milijuni muškaraca diljem svijeta, danas je gotovo neprepoznatljiva. Paparazzi su je ovih dana snimili u Los Angelesu, u ležernoj šetnji sa psom, a njezin izgled ostavio je sve bez riječi.

Yasmine je proslavila uloga Caroline Holden u 'Spasilačkoj službi', koju je glumila punih pet godina, odnosno u 72 epizode. Njezine izrazito plave oči u kombinaciji s tamnom kosom izluđivale su sve, a na vrhuncu slave, umjesto da 'pobere sav šlag', ona je pala u zaborav.

  • +3
Yasmine Bleeth Izvor: Profimedia / Autor: - / SNAP / Profimedia

Slava joj je donijela samo probleme, budući da je postala ovisna o opijatima, pa je zbog toga posljednjih 17 godina i rijetko viđamo. Ipak, osmijeh joj je i dalje ostao neodoljiv, unatoč višku kilograma kojeg je pokušala prikriti širokom odjećom.

Ulogu Donne Marco u seriji je imala Donna D'Errico, bivša supruga glazbenika Nikkija Sixxa. Ona nije snimljena na ulicama Los Angelesa, već je sama, na svom Instagram profilu, objavila poprilično hrabre fotografije na kojima pozira potpuno gola, tijela prekrivenog u potpunosti crvenom bojom.

Razlog zbog kojeg se ovaj puta razgolitila je sudjelovanje u projektu Painted Princess, a prihod od fotografija namijenjen je pomoći žrtvama trgovine ljudima diljem svijeta.

  • +4
Donna D'Erico Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia

Inače, Donna D'Errico danas ima 51. godinu, no zahvaljujući mnogobrojnim estetskim zahvatima, koje nikad nije krila, izgleda jednako kao i u doba kada je snimala 'Spasilačku službu'.