LATINO DIVA

Bez trunke šminke i u spavaćici: Pogledajte kako Jennifer Lopez izgleda noć nakon svog spektakularnog nastupa

24.11.2020 u 10:29

Bionic
Reading

Jennifer Lopez u nedjelju navečer zaludila je publiku i obožavatelje diljem svijeta svojim seksi nastupom na pozornici tijekom dodjele nagrada American Music Awards. Jutro nakon toga javila se svojim fanovima putem Instagrama i odlučila im pokazati kako izgleda u kućnom izdanju

Nakon što se pohvalila svojim famoznim atributima u prozirnom kombinezonu na nastupu s kolegom Malumom, Jennifer Lopez odlučila je još malo iznenaditi svoje fanove.

Javila se jutro nakon spektakularnog seksi nastupa, tijekom kojeg su frcale iskre i nije nedostajalo strasti na pozornici.

Odjevena u svoj omiljeni kućni ogrtač od svile u zelenim tonovima, s visokom punđom i bez trunke šminke stala je pred prednju kameru svog osobnog telefona.

Potom je snimku na kojoj govori ‘iznenađenje’ pustila na svoju Instagram priču, gdje ju je imalo priliku gledati više od 130 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta.

Bez obzira na umor i neprospavanu noć, latino zavodnica ujutro je djelovala vrlo svježe i odmorno. Štoviše, odmah se bacila na novi posao, promociju svoje linije kozmetike pod brendom JLo Beauty.

Cijeli nastup o kojem se priča već dva dana možete pogledati OVDJE.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia