IZDAJE BEAUTY LINIJU

Jennifer Lopez objavila novi seksi video ispod tuša pa poručila: 'Ljepota nema rok trajanja'

17.11.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli People's Choice Awards kući ponijela jednu od najvažnijih nagrada, onu u kategoriji za ikonu godine, latino diva otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu, kojih je više od 133 milijuna, kako uskoro na tržište izlazi njezina beauty linija, jednostavno nazvana JLo Beauty

Tijekom proteklog vikenda latino diva najavila je svoj novi poslovni projekt, a riječ je o novoj beauty liniji pod nazivom JLo Beauty, koja će se na tržištu pojaviti 1. siječnja, no, oni najsretniji, koji se predbilježe, imat će priliku kupovati već od 8. prosinca, za kada je najavljena 'premijera'.

Upravo za svoj novi poslovni pothvat, 51-godišnja Jennifer Lopez snimila je i seksi video ispod tuša, odjevena tek u smeđi jednodijelni kupaći kostim s dubokim prorezom na grudima, što nije moglo proći nezamijećeno.

I dok se ona izvija ispod tuša, u pozadini se čuje njezin glas koji, između ostalog, kaže: 'Ljepota nema rok trajanja', čime zapravo aludira kako ona sama izgleda savršeno iako je starija od 50 godina.

  • +4
Jennifer Lopez u zelenom od glave do pete Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ovo nije samo projekt nastao iz strasti, ovo je ostvarenje tridesetogodišnjeg sna i ne mogu dočekati da podijelim svoje tajne o njezi lica s vama. Jeste li spremni za taj sjaj?'