INSPIRIRAO IH

Bennifer je prošlost, upoznajte Benita: Benu Afflecku 'prišili' novi nadimak

07.04.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon što je u jednom od posljednjih intervjua, promovirajući svoj najnoviji film 'Air' tečno progovorio na španjolskom jeziku, njegovi su se obožavatelji raspametili i nadjenuli mu novi nadimak

Nakon što je pokazao koliko tečno priča španjolski jezik, odradivši odličan intervju na tom jeziku za španjolsku radio postaju La Cadena SER, Ben Affleck od obožavatelja je dobio novi nadimak. Nakon Bennifer, kako su još početkom 2000-ih prozvali njega i Jennifer Lopez mediji, Affleck je sada postao Španjolac Benito.

Ono što se slažu poznavatelji jezika, njegov je naglasak odličan, a video koji je Antonia Cereijida podijelila na Twitteru pogledan je nevjerojatnih 2 milijuna puta.

U kratkom videu holivudski glumac priča o svom posljednjem filmu 'Air' te objašnjava kako isti ne bi nikada snimio da ga nije odobrio legendarni Michael Jordan, o kojem je ovo film. Iako u filmu postoji glumac koji je utjelovio samog Jordana, njegovo lice ne pokazuje se u niti jednom trenutku i izgovara tek dvije rečenice. Razlog za to je, prema Affleckovim riječima, jednostavan:

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ELIZABETH GOODENOUGH / EVERETT / PROFIMEDIA

'Ne postoji glumac na svijetu koji bi uvjerio gledatelje da je on Michael Jordan.'

Inače, ovo nije prvi puta da je Affleck oduševio sve time kako priča španjolski. To je jezik koji je savladao i usavršio kao 13-godišnjak kada je živio u Meksiku, gdje je snimao televizijsku seriju, pa je upravo iz tog razloga njegov naglasak - meksički.