SLUŽBENO I NA INSTAGRAMU

Ben Affleck zaljubljen do ušiju: Lijepa Kubanka zarobila mu je srce, a sad je otišao korak dalje

01.05.2020 u 20:30

Bionic
Reading

Nova holivudska miljenica, glumica kubanskih korijena Ana de Armas, proslavila je svoj 32. rođendan u društvu izabranika, 47-godišnjeg Bena Afflecka, od kojeg se ne odvaja otkako su završili snimanje zajedničkog filma 'Deep Water'

Iako su zajedno već mjesecima, a paparazzi ih fotografiraju gotovo svakodnevno, na svom Instagram profilu sve do sada glumica nije objavljivala zajedničke fotografije. No i to se promijenilo nakon proslave Aninog 32. rođendana, kad je lijepa glumica svoj profil zasula zajedničkim fotografijama.

Sudeći po snimaka možemo zaključiti da je par romantičnu proslavu rođendana proveo u luksuznoj nekretnini u srcu američke pustinje, gdje su uživali u odmoru i romantičnim zalascima sunca. Glumica poznata po filmovima 'Nož u leđa' (dostupan u MAXtv videoteci) i 'Sergio' (Netflix) također je objavila fotografiju na kojoj pozira pored rođendanske torte, kao i onu s balonima s brojem 32.

View this post on Instagram

Más más más !!! 🍬💖🍭🎉

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Kubanska ljepotica objavila je i video na kojem ima zavezane oči i pokušava pogoditi rođendansku piñatu, dok se u pozadini može čuti Affleck koji je ohrabruje.

  • +4
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Puno vam hvala na rođendanskim željama i ljubavi! Živjeli za još jednu sjajnu godinu', napisala je atraktivna glumica čija bi još tri filma do kraja godine trebala ugledati svjetlo dana; 'Blonde' u kojem je utjelovila slavnu Marilyn Monroe, najnoviji nastavak Jamesa Bonda 'No Time To Die' i kriminalistička drama 'The Night Clerk'.

Par je zajedno i u kućnoj izolaciji, a borave u Affleckovom domu u Santa Monici, u Kaliforniji. Čini se da je ova glumčeva romansa puno ozbiljnija od njegove zadnje veze s producenticom 'SNL-a' Lindsay Shookus s kojom je prekinuo prošle godine. Nakon razvoda od glumice Jennifer Garner s kojom ima troje djece, Affleck je bio u vezi sa Shookus, ali i bivšom Playboyjevom manekenkom Shaunom Sexton.

  • +8
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia