NOVA SOPHIA LOREN

Svi su ludi za atraktivnom Kubankom: Ovi filmovi pokazat će najbolje od nove holivudske miljenice Ane de Armas

29.04.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Ona je jedna od najtraženijih glumica današnjice, što zbog svog atraktivnog izgleda, što zbog odlične glume, stoga ne treba čuditi da, iako je tek travanj, već pet filmova s njom u glavnoj ulozi čeka da ugleda svjetlo dana. Seksi Kubanki nije odolio ni holivudski glumac Ben Affleck, u čijem se zagrljaju posljednjih tjedana budi, a ako ste i vi njezin obožavatelj, donosimo vam popis njezinih najnovijih filmskih uradaka

Ljepoti i šarmu Ane de Armas nije mogao odoliti ni Ben Affleck s kojim je glumila u filmu 'Deep Water', a s kojim se nastavila intimno družiti i nakon što su se svjetla reflektora, ali i kamere ugasile. Atraktivna Kubanka novo je najtraženije lice u Hollywoodu i nazivaju je suvremenom Sopihom Loren, a koliko su filmski čelnici izgubili glavu za njom govori i podatak da je upravo ona u filmu 'Blonde' utjelovila slavnu Marilyn Monroe iako je tamnije puti i sa Kube.

Njezino vrijeme doista tek dolazi, a mi vam donosimo popis njezinih najnovijih filmova, a od kojih neke možete pogledati u MAXtv videoteci ili na Netflixu, dok ćete za neke poput najnovijeg nastavka Jamesa Bonda morati čekati studeni, za kada je pomaknuta premijera zbog trenutne pandemije koronavirusa.

Izvor: Društvene mreže

Upravo u MAXtv videoteci možete pogledati napeti i zabavni triler 'Nož u leđa'. Ova filmska poslastica na tradiciju je klasičnih krimića, pogotovo onih Agathe Christie naslonjena do te mjere da sve prepoznatljive elemente iz njih napadno ističe i podvlači, a s mnogima se od njim i pametno šali, ne izvrćući ih sasvim naglavačke, ali ih smještajući u kontekst dvadeset i prvog stoljeća, koji od njih u nemalom broju slučajeva čini urnebesan apsurd.

'No Time To Die' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Novi nastavak omiljenog tajnog agenta svih vremena, 'No Time To Die', iščekuje se s nestrpljenjem, osobito jer je ovo posljednji puta da će samog Bonda utjeloviti Daniel Craig. Ovo je već drugi film koji je Ana de Armas nedavno snimila s njim, no do same premijere morat ćemo čekati studeni 2020. za kada je sve pomaknuto zbog trenutno svjetske pandemije koronavirusa.

'The Night Clerk' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ufilmu 'The Night Clerk' Ana de Armas glumi rame uz rame s Tye Sheridanom i Helen Hunt. Kriminalistička drama koja prati život recepcionara u jednom hotelu koji putem kamera svjedoči ubojstvu u jednoj od soba, a zbog svog čudnovatog ponašanja, postaje glavni osumnjičenik.

SERGIO Trailer (2020) Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na Netflixu od 17. travnja možete uživati u filmu 'Sergio'. Riječ je o filmu nadahnutom istinitom pričom o diplomatu Ujedinjenih naroda Sérgiu Vieiri de Mellu, koju je prema scenariju Craiga Bortena režirao Greg Barker. Pripremajući se za mirniji život s voljenom ženom, koju glumi naravno Ana de Armas, Sergio prihvaća posljednji zadatak, no kratka misija u Bagdadu pretvara se u borbu za život nakon što se zbog eksplozije bombe zidovi sjedišta UN-a doslovno sruše na njega.

Vjerojatno najiščekivaniji film desetljeća onaj je biografski o najslavnijoj plavuši Marilyn Monroe, koji će se na Netflixu prikazati pod imenom 'Blonde', a trenutno je u postprodukciji. Film je najavljen još 2010., kada se Naomi Watts pridružila filmskoj ekipi, a onda se sve počelo pomicati. 2012. pisalo se kako produkciju preuzima Plan B Entertainment te da će producentsku palicu, uz Dede Gardner i Jeremyja Kleinera preuzeti i Brad Pitt.

  • +4
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Onda je 2014. umjesto Naomi Watts uletila Jessica Chastain, dvije godine kasnije distribuciju je preuzeo Netflix, a onda je u ožujku 2019. otkriveno kako su u pregovorima sa Anom de Armas. Film je danas napokon u postprodukciji, nakon što je započeo sa snimanjem u kolovozu prošle godine, a premijera se s nestrpljenjem iščekuje.

Ono o čemu se šuškalo, potvrdilo se na snimanju filma 'Deep Water'. Naime, Ana de Armas je na glasu kao velika zavodnica koja kući, nakon završetka snimanja, kao 'trofej' povede kolegu s kojim je snimala. Nakon 'Deep Watera' ona se budi u zagrljaju glavnog glumca Bena Afflecka, s kojim trenutno i živi u samoizolaciji, a često ih se može vidjeti u šetnji ulicama Los Angelesa.