17 GODINA NAKON PREKIDA

Ben Affleck priznao - zbog veze s njim Jennifer Lopez je bila na meti seksističkih i rasističkih komentara

15.01.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Iako su svoju vezu, točnije zaruke raskinuli još 2004. godine, holivudski glumac Ben Affleck tek je sada progovorio o nekim detaljima njihove veze, koje je sve do sada, očito, držao za sebe

Kada se sjeti svoje veze s latino divom Jennifer Lopez, Ben Affleck i nema pretjerano lijepe uspomene na to kako ju je okolina tretirala tijekom godina koje su proveli zajedno. Goostujući kod The Hollywood Reportera, u podcastu Awards Chatter, 48-godišnji Ben Affleck se prisjetio svoje prošlosti, u koje spadaju i zaruke s tri godine starijom pjevačicom i glumicom.

Pričajući o njihovoj vezi i zarukama, nije se mogao dotaknuti i dijela kako je javnost bila negativno nastrojena prema Jennifer Lopez.

'Ljudi su bili tako zločesti prema njoj - seksistički i rasistički nastrojeni. Ružne riječi su pisane o njoj, i to toliko ružne da ih danas napišeš dobio bi doslovce otkaz za pisanje takvoga čega. Tek je danas poštuju za sve što radi, odakle je došla i što je postigla, baš kao što je trebala od samog početka. Moglo bi se reći da imaš više šansi, ako si iz Bronxa, da završih kao Sotomayor na Visokom sudu nego da napraviš karijeru Jennifer Lopez i postigneš sve što i ona sa 50 godina života', rekao je Ben Affleck i dodao:

  • +8
Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

'Znate, uvijek postoji ta neka priča mjeseca, a moja veza s Jennifer Lopez bila je priča s naslovnica tabloida u vrijeme kada je naša karijera eksponencijalno rasla. Nažalost, sve do danas paparazzi nas prate u stopu. Nije to da mi to želimo, uhvate nas doslovce kada bacamo smeće. Mnogi misle da, kada izlazimo iz kuće, jedino što brinemo i čemu se nadamo je da ćemo imati toliko sreće da ćemo dospjeti na naslovnicu The Daily Maila. To je apsurdno.'

Jennifer Lopez i Ben Affleck svoju su vezu s javnosti podijelili u njezinom glazbenom spotu 'Jenny from the Block', nakon čega su se 2002. zaručili. Vjenčanje 2003. godine otkazali su svega nekoliko dana prije dogovorenog datuma, a službeno su se razišli u siječnju 2004.