novi početak

Ben Affleck brzo je zaboravio bivšu suprugu: Ovo je njegova nova ljubav

07.07.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Prije tri mjeseca Ben Affleck i Jennifer Garner predali su papire za razvod, no zbog djece su još neko vrijeme ostali živjeti skupa. Ipak, slavni glumac ne gubi vrijeme i već je krenuo dalje s novom djevojkom

Izvori bliski slavnom glumcu potvrdili su za portal Enews kako se on već neko vrijeme viđa s uspješnom producenticom Lindsay Shookus.

Par je navodno viđen u nekoliko zajedničkih izlazaka u Londonu, a skupa su se pojavili i na prikazivanju novog filma redatelja Sama Mendesa.

Osim toga, izvori tvrde kako se Ben Affleck s novom odabranicom zabavljao u Los Angelesu.

Prije samo nekoliko dana pisalo se o njegovu mogućem pomirenju s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner jer su viđeni kako skupa odgajaju njihovo troje zajedničke djece, a planirali su i zajednički ljetni godišnji odmor na Bahamima.

Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumci su naime nakon 10 godina braka odlučili ostati prijatelji i raditi na svome odnosu kako bi njihova djeca odrastala u što zdravijoj okolini.

Ono što čudi to je kako se Ben izuzetno brzo upustio u novu ljubav, pogotovo zato što je njegova sada već bivša supruga bila uz njega dok mu je bilo najteže.

Prisjetimo, 45-godišnjak je prije nekoliko mjeseci javno putem Facebooka priznao svima da se već dulje vrijeme bori s alkoholizmom.

'Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna. Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu - mojoj Jen - koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju', napisao je tada slavni glumac.

Za razliku od Bena, koji je ljubavnu sreću odlučio pronaći u novom zagrljaju, Jennifer je priznala da još nije spremna za tako nešto.

'Još uvijek ne razmišlja o novoj vezi i mislim da će proći još dosta vremena do toga. Ne viče na sva zvona da je slobodna, niti planira izlaske. Još uvijek govori da je Ben bio ljubav njezina života', otkrio je prijatelj blizak glumici.