Moguće pomirenje

Bivši supružnici unatoč razvodu ljetuju skupa

30.06.2017 u 19:44

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon predavanja službenih papira za razvod slavni hollywoodski par, Jennifer Garner i Ben Affleck planiraju zajednički obiteljski odmor na Bahamima. Znači li to i ponovno pomirenje omiljenih glumaca?

Slavna glumica Jennifer Garner potpisala je ugovor za novu filmsku ulogu koja će se snimati na egzotičnim destinacijama u Karipskom moru, no prije potpisivanja pobrinula se da uvjeti budu i više nego idealni.

Naime, tijekom cijelog snimanja s nome će biti i djeca koja će biti smještena u luksuznom resortu. Mališani će tako cijelo ljeto moći uživati u kupanju i sunčanju i podvodnim aktivnostima.

Ono što je producente ali i javnost šokiralo je činjenica da je Jennifer tražila da se u aranžmanu osigura i slobodno mjesto za bivšeg supruga Bena Afflecka koji će se dok ona snima baviti s djecom.

Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni glumci šokirali su prije dva mjeseca javnost objavom da se rastaju nakon 10 godina braka. Ben je tada prvi put javno progovorio o onome o čemu se već dulje šuškalo - da je postao ovisnik o alkoholu, što je itekako uzdrmalo već ionako klimav brak sa slavnom glumicom.

Nakon toga zvijezda mnogih omiljenih filmova krenula je na rehabilitaciju, te je sada čini se spreman vratiti se normalnom životu i aktivno sudjelovati u odgoju zajedničke djece.

Inače, bivši su supružnici prije dvije godine skupa ljetovali baš na istome mjestu gdje će se uskoro ponovno uputiti, pa se mnogi pitaju hoće li to obnoviti i rasplamsati nekadašnje strasti između njih.