KRAJ SAGE

Ben Affleck i Jennifer Garner: Konačno pomirenje na pomolu

08.03.2017 u 17:12

Bionic
Reading

Iako su se razdvojili još prije dvije godine zbog glumčeve nevjere, pokušavali su spasiti brak i provodili vrijeme zajedno, a trud je urodio plodom. Postoje velike šanse da holivudski par napokon zaboravi na sve ružno iza sebe i ponovo počne živjeti pod istim krovom

Izvor blizak paru tvrdi da glumica želi pokušati još jednom izgladiti stvar iako je nedavno navodno predala papire za razvod. Odluka o konačnom zbližavanju je, čini se, obostrana.

'Postoji velika šansa za pomirenje. Oni se još uvijek jako vole, vole svoju djecu i ona njih te žele održati obitelj na okupu', kaže prijatelj blizak paru.

Dan nakon dodjele Oscara par je u svom domu u Los Angelesu proslavio peti rođendan sina Samuela s kćerima, 11-godišnjom Violet i 8-godišnjom Seraphinom.

'Jennifer se želi usredotočiti na sretne i lijepe stvari u životu. Iscrpljena je od svih uspona i padova', rekao je prijatelj blizak paru.

Ben i Jennifer su se razdvojili u lipnju 2015. godine, objavivši tu vijest samo dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka. Prve glasine o mogućem razvodu javile su se nakon Benovog govora na dodjeli Oscara, koji je osvojio za film 'Argo', kada je njihov brak nazvao poslom. I Jennifer je 2014. godine, u intervjuu za InStyle, otkrila kako više nema energije za njihov brak, koji je odavno izašao iz faze udvaranja. Razlog razdvajanja je, rekli su obiteljski prijatelji, bila Affleckova afera s dadiljom njihove djece Christine Ouzounian.

Žive na istom imanju, samo što on spava u gostinjskoj kućici, a ona je s troje djece u glavnom objektu. Viđaju se svaki dan i, kad nisu na putu zbog posla, naizmjence preuzimaju roditeljske obaveze vezane uz djecu.

U ožujku 2016. godine Bena se moglo čuti kako javno hvali svoju suprugu da je divna majka i žena. 'Biti roditelj je teško, a ja sam se oduvijek divio svojoj mami i tome kako je odgojila mene i brata. Jen je mama superheroj', izjavio je. Mediji su to nazvali nostalgijom za prošlim vremenima, no čini se da Jennifer dijeli isti entuzijazam o njima kao paru.